Θυμάμαι την αγωνία και το άγχος που είχα όταν πλησίαζαν τα πρώτα γενέθλια του γιου μου. Πρώτο παιδί, νέα εργαζόμενη μαμά…τελικά κουράστηκα τόσο πολύ κ δε μου άρεσε τίποτα.

Εσύ όμως που περιμένεις με λαχτάρα να σβήσει ο θησαυρός σου το πρώτο του κεράκι, έχεις το ShareYourLikes! Πες βρε παιδί μου ότι έχεις ένα διαδικτυακό τζίνι 😀

Δε θα σου πω πολλά λόγια…θα σου δείξω όμως εικόνες για να εμπνευστείς και να φτιάξεις τα πιο όμορφα πρώτα γενέθλια!

Θα εμπνευστώ κι εγώ, τόσο ώστε σε κάθε πάρτυ του από δω και πέρα, να βλέπω το αντράκι μου με ένα τεράαααστιο χαμόγελο!

Let’s party!

Η τούρτα

via meandmyinsanity.com

via hello-naomi.blogspot.com

via cakecentral.com

via blogs.babble.com

via flickr.com/photos/dpb61/4937899496/

via thecakethatateparis.com.au

Η διακόσμηση & το concept

via hostessblog.com

via tristalerit.com/blog/category/rascals/page/5/

via hwtm.com

via parents.com

via homemadebyjill.blogspot.com

via chiccheapnursery.com

Σε αυτή την τελευταία πρόταση να σου πω ότι η ιδιαιτερότητα είναι πως όλο το στήσιμο είναι ένα παραμύθι. Αυτό εξιστορούν όσα βρίσκονται στο χώρο και οι ταμπελίτσες πάνω σε αυτά! Φοβερή ιδέα!

Ελπίζω να απόλαυσες, να ξεσηκώθηκες, να χάρηκες, να ανυπομονείς για το δικό σας παιδικό παρτυ στο σπίτι και να είσαι πλέον έτοιμη/ος να αναλάβεις δράση!

Όμως μην ξεχάσεις να καλέσεις τα πιο χαμογελαστά μουτράκια, να περιποιηθείς τον εαυτό σου, να γίνεις κι εσύ παιδί μαζί με τη συνομήλικη παρέα εκείνη την ημέρα και να καλέσεις μια κοπέλα να σας απασχολήσει κάποια ώρα τα πιτσιρίκια! Γιατί ναι τα άτιμα, είναι ζουζουνιάρικα και θες να τα φας, αλλά μεταξύ μας δεν αντέχονται σε ένα πάρτυ όοοολα μαζί.

Οπότε, μπες στα  paidikaglentia και γνώρισε την καλυτερότερη στο είδος της!Τη Φωτεινή! Εγώ και οι καλεσμένοι μείναμε άφωνοι με τη γλυκύτητά της, την ικανότητα να κρατήσει 2 ώρες τα παιδιά συγκεντρωμένα σε ένα χώρο, χαρούμενα και χωρίς κλάματα και δράματα! Γιατί τα αγαπάει κι έτσι δε μπορείς παρά να τη λατρέψεις! Αλλά αυτά θα τα πούμε μια άλλη φορά! 😉

Κι όπως λέει λοιπόν κι η Φωτεινή Καλά Παιδικά Γλέντια! 🙂