Είναι πολύχρωμη, σύνθετη, χαρούμενη και για κάποιο ανεξήγητο λόγο υπάρχουν φορές που μου αρέσει . Να τα βλέπω σίγουρα, να τα κάνω χμμ…i don’t think so, αλλά ποτέ μη λες ποτέ(ς)

Έχω δει από φράουλες, μέχρι τους Beatles, μέχρι νεκροκεφαλές  και έργα του Monet!!!!

Ξεκινάω με ένα project πολύ γλυκό και είναι όλο στο χέρι ζωγραφισμένο. Το πιο δύσκολο είναι φυσικά αυτό με τα λουλούδια. Αν δεν “το’χεις” το σπορ, τηλεφώνησε σε κείνη τη φοβερή μανικιουρίστα, γιατί διαφορετικά σε βλέπω να παιδεύεσαι ώρες και χωρίς αποτέλεσμα.

Παρατήρησε ότι ενώ κάθε νύχι έχει άλλο σχέδιο, τελικά υπάρχει μια αρμονία. Θέλω να πω ότι αν τολμήσεις κάτι τέτοιο, θυμήσου ότι αυτό το mix’ n match είναι τόσο επιτυχημένο επειδή συνδυάζεις τολμηρά prints (leopard & floral) με “ήσυχα” prints (πουά & ρίγες), αλλά πάντα στην ίδια “οικογένεια” χρωμάτων!

via thebeautydepartment.com

Αν είσαι του δημοσιογραφικού κλάδου, μπορεί και να σε ενθουσιάσει αυτή η ιδέα παρακάτω. Απ’ό,τι φαίνεται η εκτέλεση στα περιποιημένα σου νυχάκια δεν είναι δύσκολη.

Αρχικά βάψε τα νύχια σου με ένα φωτεινό, ουδέτερο χρώμα σαν αυτό της φωτογραφίας.Περίμενε να στεγνώσει καλά.
Μετά τα βουτάς  σε οινόπνευμα.
Έχεις κόψει από πριν λωρίδες από εφημερίδα και τώρα είναι η στιγμή για να πιέσεις το κομμάτι χαρτιού πάνω στο εμποτισμένο νύχι με οινόπνευμα.
Σε περίπου 30” θα έχει στεγνώσει και με γεια σου! Η κυρά Τρέμη μπορεί να τρέμει 😀

via apartment123.tumblr.com

Πρέπει να μάθεις ότι η κοπελιά εκτός του ότι είναι τόσο τρελαμένη με τους Beatles, είναι και καλλιτέχνης…!! Διότι αυτό που βλέπεις το έφτιαξε μόνη της..τι να πω τώρα εγώ.

via daily-nail.blogspot.com

Ok, εδώ τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Το glitter υπάρχει στην αγορά έτοιμο.

Εδώ είμαι εγώ! Ένα απλό γλυκό ροζάκι και έτσι για αλλαγή ένα νυχάκι θα το κάνω πουά. Απλό και chic!

via weheartit.com

Μιλά η εικόνα από μόνη της. Δες βήμα-βήμα πώς θα γιορτάσεις τη μέρα της Ανεξαρτησίας κι εσύ κι ας μην είσαι Αμερικανάκι 🙂 Αρκεί που πάει τέλεια με τα jeans!

via thebeautydepartment.com

Δε σου είπα! Εκτός του να προσπαθήσεις να τα πετύχεις όλα αυτά μόνη σου ή πληρώνοντας μια επαγγελματία του είδους, μπορείς να βρεις στην αγορά και αυτοκόλλητα με διάφορα σχέδια.

Αν θες να πάρεις μια ιδέα για το πώς πετυχαίνεις την εφαρμογή αυτοκόλλητων νυχιών, σου έχω video