Όροι χρήσης

Όροι χρήσης • Copyright

Το  περιεχόμενο αυτού του blog είναι όλα πνευματική ιδιοκτησία του ShareYourLikes (εκτός αν αναφέρεται από εμένα κάτι διαφορετικό) και προστατεύεται από το σχετικό νομοθετικό πλαίσιο. Ως περιεχόμενο εννοούμε κείμενα, φωτογραφίες, μηνύματα, πληροφορίες, μουσική, ήχους, γραφικά, πολυμέσα, εικονίδια, λογισμικό, κωδικούς και οποιοδήποτε άλλο υλικό.

Εάν επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε οτιδήποτε από το blog μου, πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μου. Δεν επιτρέπεται η αναπαραγωγή, η διανομή, η αναδημοσίευση ή η τροποποίηση χωρίς τη γραπτή άδειά μου. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Τα emails που συλλέγονται σε φόρμες επικοινωνίας (newsletter, σχόλια, ερωτηματολόγια κ.ά.), καθώς και κατά τη διενέργεια διαγωνισμών, δεν γνωστοποιούνται σε τρίτους. Εξαίρεση σε κάποιες περιπτώσεις, αποτελούν οι νικητές διαγωνισμών των οποίων το email μπορεί να δοθεί στον δωροθέτη, με σκοπό την ομαλή επικοινωνία σχετικά με την παράδοση του δώρου. Σε κάθε περίπτωση, ο νικητής ενημερώνεται σχετικά από το blog.

Ο χώρος δημοσίευσης σχολίων απαρτίζεται από τους κάτωθι όρους χρήσης:

  • Σχόλια τα οποία περιέχουν υβριστικό-προσβλητικό περιεχόμενο δε δημοσιεύονται
  • Δεν επιτρέπονται μηνύματα διαφημιστικού περιεχομένου. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στη φόρμα εδώ ή στο shareyourlikes.wp@gmail.com για την προβολή σας
  • Ο σεβασμός προς τους υπόλοιπους επισκέπτες που εκφράζουν τις απόψεις τους, θα πρέπει να θεωρείται αυτονόητος
  • Το ShareYourLikes διατηρεί σε κάθε περίπτωση το δικαίωμα να διαγράφει ή να μη δημοσιεύει ανάρμοστα μηνύματα. Τα εγκεκριμένα σχόλια δεν αποτελούν απαραίτητα και απόψεις της δημιουργού του blog .

 

Στο blog ενδέχεται να παρουσιαστούν διαφημιστικά banners, links σε άλλους ιστότοπους, αλλά και posts που αναφέρονται σε brands, εταιρείες, οργανισμούς. Κάθε γνώμη/εμπειρία είναι πάντοτε προσωπική.

 

Το blog διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους χρήσης.

 

Copyright © 2011-2016 ShareYourLikes