Παρασκευή σήμερα! Τι καλά παρεάκι. Η πρώτη του Σεπτέμβρη! 🙂

Κι αφού ο Σεπτέμβρης για πολλούς συμβολίζει μια νέα αρχή, σημαίνει πως είναι καιρός να υιοθετήσουμε νέες συνήθειες, να οργανωθούμε καλύτερα, να αισθανθούμε ότι κάτι αλλάζει στη ζωή μας. Δεν έχει σημασία πόσο μικρό μπορεί να είναι, αυτό το κάτι που διαφοροποιείται.

Για παράδειγμα, εγώ έχω μια επιθυμία σχετική με αλληλογραφία εδώ και λίγο καιρό. Ελπίζω να την υλοποιήσω και να μη χαθεί μέσα στις πολλές υποχρεώσεις, τις ανάγκες της οικογένειας και τη σωματική κούραση που τελικά μοιάζει ισοπεδωτική κατά καιρούς.

Μιλώντας για αλληλογραφία, ένα πράγμα που δεν μου αρέσει, είναι να σαλιώνω τους φακέλους. 😛 Είναι κάπως όλο αυτό και παρ’ όλο που αρκετοί φάκελοι πωλούνται έτοιμοι με αυτοκόλλητο και κόλλα, δεν ισχύει για όλους. Άσε που αν έχεις και μια ποσότητα είναι σπαστικό να είσαι με τη γλώσσα έξω, σαν το αξιαγάπητο κουταβάκι της γειτόνισσας. 🙂 Άσε που θυμάμαι, να είμαι στο ταχυδρομείο και να έχω δίπλα μου κυρία, που σάλιωνε τον έναν μετά τον άλλο, γιατί αυτό το σφουγγαράκι που έχουν στα ταχυδρομεία, τον είχε προλάβει άλλος. Δεν ήταν πολύ chic το θέαμα. 😀

Αντικείμενο διπλής χρήσης είναι η λύση. Ξέρω ότι σου άρεσε τρελά παρεάκι η νέα στήλη του ShareYourLikes που τιτλοφορείται “Πάρε Το Παλιό Και Κάν’Το Καινούργιο”, γι’αυτό και μοιράζομαι το tip.

 

Το διάφανο βερνίκι των νυχιών μας κορίτσια, των γυναικών σας αγόρια, κλείνει ωραιότατα τους φακέλους μας. Γρήγορα, καθαρά, νοικοκυρεμένα.

Τόσο απλό!

Άντε, δεν πιάνουμε τα στυλό και τα αρωματισμένα χαρτιά αλληλογραφίας να θυμηθούμε τα παλιά; Μου ξύπνησαν μνήμες τώρα. Εγώ στην εφηβεία μου μάζευα τέτοια χαρτιά και φακέλους, Εσύ; ♥

Θα πεις στους φίλους σου να μπουν να διαβάσουν αυτό το άρθρο; Sharing is magic!