Αυτό στα δεξιά σου έφαγα σήμερα για πρωινό…ναι ναι τον μαύρο βυθό και…βούλιαξα στην υπέροχη γεύση του και την είδα αλλιώς βρε παιδι μου την ημέρα…Πάω με άλλη διάθεση στο γραφείο ;P

Σου συνιστώ όσο θα διαβάζεις τούτο εδώ το άρθρο, να έχεις μπροστά σου -αν όχι Toni Martin cupcakes– μια σοκολάτα από το περίπτερο βρε αδερφέ, ένα κρύο νερό να συνέρχεσαι, μια βαλεριάνα να μη σε πιάσει κρίση που δεν τρως κι εσύ ένα τέτοιο.

Τα Toni Martin, είναι η Toni Martin από την Αγγλία, που είχε την πολύ καλή ιδέα να έρθει στην Ελλάδα μας να μας φτιάχνει η ίδια με τα χεράκια της κάτι που προφανώς ήξερε πολύ καλά…γλυκές λιχουδιές. Ξεκίνησε πριν 1 χρόνο με το κατάστημα στο Ναύπλιο, το οποίο δε χρειάστηκε και πολλή προσπάθεια για να πετύχει, οπότε τσουυπ άνοιξε κι ένα δεύτερο στην Κηφισιά με ανάλογη συνέχεια.

via toni martin facebook page

Το ξέρω ότι έχεις ξαναφάει cupcakes, αλλά απ’ ό,τι είχα δοκιμάσει εγώ, είναι τα καλύτερα!

Η ποικιλία μεγάλη, τα ονόματα των γεύσεων προκλητικά, όπως και η εικόνα τους. Μαύρος Βυθός, Ροζ Σαμπάνια, Κόκκινο Βελούδο (ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ!), Φυστικοβούτυρο, Μόκα, Κεράσι, Λεμόνι, Λάιμ και Καρύδα, Φράουλα, Διπλή Σοκολάτα, Lacta Σοκολάτα, Πράσινο Τσάι με σοκολάτα…ουφ…μη συνεχίσω, υποφέρω κι εγώ όπως κι εσύ 😀

via toni martin facebook page

Εκτός από τα cupcakes θα βρεις και άλλους πειρασμούς, έτσι για να μη βαριέσαι…cheesecake (το αυθεντικό), κέικ καρότου, γκατώ μήλου, κέικ φυστικιού με τριαντάφυλλο, τάρτα λάιμ, cookies, brownies και η λίστα δεν τελειώνει!

Η εξυπηρέτηση είναι επίσης πολύ καλή, τουλάχιστον στο Ναύπλιο που επισκέφθηκα το κατάστημα και κρίμα δε ρώτησα το όνομα της κοπέλας. Την επόμενη φορά!

Βρες την ευκαιρία να κάνεις μια εκδρομή μέχρι το φανταστικό, υπέροχο Ναύπλιο και στην Αμαλίας 1, γωνία, απέναντι από τη βιβλιοθήκη της πόλης, θα δεις το πιο γλυκό μαγαζί…μπες, μη ντρέπεσαι 🙂 Αν πάλι επιμένεις να μείνεις εντός Αττικής, πήγαινε Δροσίνη 11 Κηφισιά.

Σλουυυυρπ…πάει και η τελευταία μπουκιά. Και τώρα;!

via toni martin facebook page

via toni martin facebook page