UPDATE! Ο διαγωνισμός έληξε και η κλήρωση ανέδειξε την τυχερή! 

(Όλες οι συμμετοχές ήταν 248 από τις οποίες οι 205 ήταν έγκυρες, σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού. )

Klirwsi easter giveaway

Συγχαρητήρια Αμαλία! Πάντα τυχερή εύχομαι να είσαι! 🙂

Ευχαριστώ όλους τους συμμετέχοντες και να ξέρετε, θα έρθουν κι άλλοι διαγωνισμοί! 😉

———————————————————————

Το πασχαλινό τραπέζι θέλει τσαχπινιά και χρώματα φωτεινά! Να το χαρούν οι μικροί, να το χαρούμε και οι μεγάλοι!

Giveaway πασχαλινό_ ShareYourLikes_Happy Teapot_ 7
Είναι χαρά η Κυριακή του Πάσχα! Παιδιά που τρέχουν, κρέατα που ψήνονται, μουσικές που ακούγονται δυνατότερα από άλλες μέρες!
Μια γιορτή! Ε, κάθε γιορτή θέλει το κατιτίς σε κεράσματα και διακόσμηση. 🙂
Κανένας δε θα πει όχι σε μπισκότα και cupcakes σε πασχαλινά σχέδια, σε δωράκια μέσα σε όμορφα σακουλάκια, ή σε αυγουλάκια που έχουν κρυφτεί σε αυτά και έχουν γίνει το περίφημο πασχαλινό κυνήγι αυγών!
Μίλησα που λες τις προάλλες με τη Χαρούμενη Τσαγιερίτσα, δηλαδή με τη Λευκή. Δηλαδή με το αγαπημένο e-shop με είδη πάρτι και διακόσμησης, το happy teapot! 🙂
Το happy teapot το γνώρισα από όταν πρωτοβγήκε στον «αέρα», πριν λίγα χρόνια και πολύ σύντομα είχα τη χαρά να γνωρίσω και το γλυκό πρόσωπο πίσω από το μαγαζί, τη Λευκή. Ε, ήμουν σίγουρη ότι θα αφήσει τη σφραγίδα της σε αυτή την αγορά.
Έχει πολλή αγάπη για αυτό που κάνει, μεράκι, διάθεση να μείνει κάθε πελάτης απόλυτα ικανοποιημένος.
400x400 (1)
Σαν πελάτισσα μιλώντας, η Λευκή μου δίνει την αίσθηση ότι σε κάθε πάρτι και αγορά “κουβαλά” μαζί της κι εκείνη μια ανυπομονησία και χαρά να γίνουν όλα όμορφα! Να περάσουμε καλά στη γιορτή που διοργανώνουμε!
Ούτε φυσικά μπορώ να θεωρήσω τυχαίο, ότι όπου μιλήσω για το happy teapot , όλοι μα όλοι όσοι γνωρίζουν το e-shop μιλούν με τα καλύτερα λόγια! Για το πόσο καλόγουστα προϊόντα μπορεί κανείς να βρει, αλλά κυρίως για την άψογη εξυπηρέτηση σε κάθε αγορά! Πάρε μια μικρή γεύση από σχόλια, που μου είχαν αφήσει εδώ λίγο παλιότερα.
Δε συζητώ για τις απίθανες βιτρίνες που φτιάχνει στο φυσικό της κατάστημα στη Θεσσαλονίκη! Εμείς (κλαψ) που είμαστε μακριά τις απολαμβάνουμε μέσα από τα social media. Οι τυχεροί εκεί στα βόρεια της χώρας, τα χαζεύουν έχω μάθει από απόσταση αναπνοής!

Όταν έφερε στο κατάστημα, τις πασχαλινές της προτάσεις, ξετρελάθηκα για άλλη μια φορά!

Δες για παράδειγμα τις φανταστικές της λαμπάδες!
12923113_919753431468171_5208513603253366702_n
Και αν κλικάρεις είτε πάνω στη φωτογραφία, είτε πάνω σε αυτό το link, θα μάθεις για όλα τα πασχαλινά προϊόντα ό,τι χρειάζεται να ξέρεις.
Εμείς επιλέξαμε, ένας/ μία (1) πολύ τυχερός/η φίλος/η του ShareYourLikes.gr να κερδίσει ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό σετ διακόσμησης! 
Ώστε, να μπορείτε όλοι να πάρετε μέρος και να διεκδικήσετε το δώρο κι όχι μόνο όποιος έχει βαφτιστηράκι. 🙂
12800245_912672538842927_4168587093182180210_n

Τα  προϊόντα που θα φτάσουν στον τυχερό όταν αναδειχθεί, είναι:

Για να δηλώσεις συμμετοχή:

[1] Συμπληρώνεις τα στοιχεία σου στη φόρμα που ακολουθεί, μέχρι και την Τρίτη 19/4/2016, 23:59

[2] Κάνεις like ή follow στις σελίδες των διοργανωτών σε Facebook ή Instagram (ό,τι προτιμάς)

Δηλαδή, για το ShareYourLikes like στην Facebook Page ή follow στην Instagram page

ΚΑΙ

Για το Happy Teapot like στην Facebook Page ή follow στην Instagram page

[3] Αν θέλεις να κάνεις tag έναν ή περισσότερους φίλους στη φωτογραφία του διαγωνισμού, σε Facebook ή Instagram, κερδίζεις extra συμμετοχή!

Giveaway πασχαλινό_ ShareYourLikes_Happy Teapot_ 7

 

[contact-form-7 404 "Δεν βρέθηκε"]

Όροι διαγωνισμού:

1.To blog ShareYourLikes.gr σε συνεργασία με το e-shop happyteapot.gr διοργανώνει Διαγωνισμό, από τον οποίο θα αναδειχθεί ένας/μία νικητής/ρια. Τα δώρα είναι αυτά της προωθητικής φωτογραφίας.

2. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν φυσικά πρόσωπα, άνω των 18 ετών, που διαμένουν Ελλάδα. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής εργαζόμενοι των δύο πλευρών καθώς και οι συγγενείς α’ και β’ βαθμού αυτών.

3. Ο διαγωνισμός θα είναι σε ισχύ έως και τις 19/4/2016 ώρα 23:59μ.μ.

4. Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που αποστέλλονται έως τη λήξη του διαγωνισμού, δηλαδή μέχρι τις 19/4/2016 ώρα 23:59μ.μ. Συμμετοχές που θα υποβληθούν εκπρόθεσμα, δε θα συμπεριληφθούν στην κλήρωση. Επίσης, κάθε συμμετοχή είναι αποδεκτή, εφ’ όσον έχουν ακολουθηθεί όλα τα υποχρεωτικά βήματα.

5.  Η ανάδειξη των τυχερών θα γίνει τη Δευτέρα 20/4/2016 μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και θα κληρωθεί ένας (1) νικητής. Το όνομα του τυχερού θα δημοσιοποιηθεί στο blog. Όλοι οι τυχεροί θα ενημερωθούν στο email που έχουν καταχωρήσει στη φόρμα συμμετοχής.

6. Μετά το τέλος του διαγωνισμού και την ειδοποίηση των τυχερών, το ShareYourLikes απαλλάσσεται από οποιαδήποτε ευθύνη σχετικά την παραλαβή των δώρων. Υπεύθυνος για την αποστολή του δώρου είναι ο δωροθέτης, δηλαδή το happyteapot.gr.

7. Το ShareYourLikes έχει το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συμμετοχής ή να ακυρώσει τον Διαγωνισμό, αν παραστεί σπουδαίος λόγος.

8. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό, σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής.

 Καλή επιτυχία!
Θα πεις στους φίλους σου να μπουν να διαβάσουν αυτό το άρθρο;  Sharing is magic!♥