Έχουμε πάρει “φωτιά” στο σπίτι με τις πασχαλινές μας συνήθειες!

Από τη μια διακοσμώ σταδιακά ανοιξιάτικα και πασχαλινά (θα έρθω με φωτογραφίες και ιδέες), από την άλλη ετοίμασα κι εκείνο το δωρεάν εκτυπώσιμο παιχνίδι για μικρούς ταξιδιώτες (και τους μεγάλους σε ηρεμία :P). Έχω να ετοιμάσω δωράκια και για τις δασκάλες μας και τις νονές. Προτιμώ αν προλαβαίνω, να φτιάχνω η ίδια τα δωράκια. Έχουν μια διαφορετική στάλα αγάπης αυτά τα δώρα. 😉

Η πρώτη τυχερή για φέτος ήταν η δασκάλα του Στέφανου. Της ετοιμάσαμε τελευταία στιγμή το δωράκι της, το ομολογώ. Όμως, δεν το αδικήσαμε καθόλου εξαιτίας της πίεσης χρόνου. Αντιθέτως, βγήκε καλύτερο και από την αρχική ιδέα που είχα γι’αυτό!

 

Επέλεξα ένα όμορφο βάζο και φτιάξαμε με τον γιο μου ένα πράσινο περιβάλλον με προβατάκια, λουλουδάκια και φυσικά ένα λαγουδάκι. Ο πρωταγωνιστής.

Όλο το σκηνικό τρώγεται! Αφού είναι από κας κας το πράσινο λιβάδι, ζαχαρένια τα προβατάκια και τα λουλούδια. Λίγες καρδούλες κας κας γιατί οι μέρες που έρχονται για αγάπη μιλούν και ένα σοκολατένιο όμορφο λαγό, μα τι λαγό! Από Βελγική σοκολάτα λαχταριστή!

diy pasxalino dwro se vazo

Σχεδίασα και εκτύπωσα gift tags. Ένα στρογγυλό για το καπάκι του βάζου και ένα κάθετο που κρέμασα στο πλάι.

eykolo dwro gia ti daskala kai ti nona_pasxa_lagoudaki_gift tag

Για αυτό το δεύτερο έκανα ψηλά μια οπή με περφορατέρ. Επέλεξα ένα ξύλινο χρωματιστό διακοσμητικό κουμπί, μέσα από το οποίο πέρασα ένα λαχανί κομμάτι σπάγγου. Το έβαλα μπροστά ακριβώς από την οπή του gift tag, πέρασα από εκεί τις δύο άκρες του σπάγγου και έδεσα στο κλείσιμο του βάζου.

easter bunny gift

Αυτό ήταν βρε παιδιά! Τίποτα που απαιτεί δεξιοτεχνία. Εμένα μου πήρε παραπάνω χρόνο, μόνο επειδή έφτιαξα τις ετικέτες.

Όμως…έτσι θα σε άφηνα;

pasxalino dwraki gia ti daskala_nona

Στις ετοίμασα σε αρχείο και είναι έτοιμες να τις κατεβάσεις δωρεάν και να τις εκτυπώσεις! 😉

Κι αν θες να προσθέσεις ευχές, έχω φροντίσει να υπάρχει σχετικός χώρος. Γράψε ό,τι θες. 😉 Κάνε κλικ μέσα στο αρχείο και θα εμφανιστεί το πλαίσιο.

dwro gia to pasxa_glyko_vazo_gift tag_daskala_nona_diy_shareyourlikes

Κάνε κλικ εδώ.

Πασχαλινή Ετικέτα Δώρου_Κύκλος_ShareYourLikes Blog 

Πασχαλινή Ετικέτα Δώρου_Κάθετη_ShareYourLikes Blog 

Φυσικά, προορίζεται μόνο για προσωπική χρήση. Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή, η πώληση και η διανομή του. Μπορείτε ελεύθερα και με μεγάλη μου χαρά να κοινοποιήσετε το link του άρθρου σε όλο τον κόσμο που ενδιαφέρεται να το εκτυπώσει. 

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το δωράκι το ζήλεψα. Θα ήθελα κι εγώ μια τέτοια έκπληξηηηηη! 😛

Θα πεις στους φίλους σου να μπουν να διαβάσουν αυτό το άρθρο;  Sharing is magic!