Σκεφτόμουν ότι έπρεπε ο τίτλος που θα βρω, να λέει κατευθείαν την άποψή μου για τα καλλυντικά της εταιρείας Laura Mercier. Νομίζω αυτός που πριν λίγο διάβασες, τα λέει όλα.

Αισθητικός δεν είμαι, ούτε beauty editor, μια γυναίκα σαν εσένα κι εγώ που έχω δοκιμάσει καλλυντικά και καλλυντικά, μέχρι να βρω τα καλύτερα. Μάλλον τα έχω βρει. 🙂

Γι’ αυτό το μοιράζομαι μαζί σου, ούτως ή άλλως αυτή είναι η αρχή αυτού του blog από την πρώτη μέρα δημιουργίας του! Να μοιραστούμε ό,τι μας αρέσει 🙂

Η Laura Mercier είναι πασίγνωστη μακιγιέζ αρκετών διασημοτήτων όπως της Sarah Jessica Parker, της Julia Roberts και της Juliette Binoche! Αν σκεφτείς ότι οι σπουδές της θα την έκαναν ζωγράφο και τελικά είπε να αξιοποιήσει αλλού τα πινέλα της, το αποτέλεσμα της δουλειάς της είναι υψηλών προδιαγραφών! 🙂

via lauramercier.com

Η γνωριμία μου με τα προϊόντα έγινε όταν έκανα μια επαγγελματική συνάντηση με την Beautyworks στο κατάστημα στο Κολωνάκι. Εκτός ότι με την πρώτη ματιά ερωτεύτηκα τουλάχιστον 50 προϊόντα διαφόρων εταιρειών, η συνεργάτιδα που συνάντησα τότε μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη συγκεκριμένη εταιρεία. Όταν μου είπε “έχει το καλύτερο make up, κάνει θαύματα” δεν την πολυπίστεψα. Όταν επέμεινε και σε άλλη συνάντηση, σκέφτηκα ότι θα το δοκιμάσω. Θαύματα και να κάνει δεν ξέρω να τα εφαρμόσω (χιχι), αλλά σε διαβεβαιώ ότι είναι το καλυτερότερο make up που έχω δοκιμάσει!

Αναφέρομαι στο Oil Free Tinted Moisturizer Oil Free SPF 20 το οποίο είναι αρκετά ενυδατικό ώστε να νιώθεις φρέσκια όλη μέρα, να έχει υγρασία το πρόσωπό σου, χωρίς ίχνος λιπαρότητας.  Δε νιώθεις ότι φοράς make up, είναι αρκετά ελαφρύ και δε φαίνεται ότι φοράς make up. Το πρόσωπό σου όμως έχει μια φυσική “ηρεμία”, ζωντάνια, φρεσκάδα! Μια ελαφριά λάμψη! Αυτό δεν είναι το ζητούμενο;

Επίσης, αρκετά σημαντικό για μένα που έχω μικτό δέρμα, σταμάτησα να βγάζω κάποια ενοχλητικά σπυράκια που μέχρι τότε έκαναν τακτικά την εμφάνισή τους.

Αφού το δοκίμασα με μεγάλη επιτυχία, είπα να προχωρήσω σε άλλα 2 προϊόντα σημαντικά για μένα…concealer & ντεμακιγιάζ ματιών.

Σα φίλη σου λέω ότι ναι, έχεις λόγο να τα αγοράσεις!

Σςςςςςς…Secret Concealer! Χωρίς τυμπανοκρουσίες, προσφέρει ωραίο αποτέλεσμα! Δε γίνεσαι το φαντασματάκι της παρέας με την ασπρίλα που συχνά βλέπουμε από τη χρήση άλλων παρόμοιων προϊόντων, δε μοιάζει σα να έριχνες μπετά και πήραν τα σκάγια τα ματάκια σου 😀 Διακριτικό, αποτελεσματικό. Ανάλογα με τις ανάγκες σου υπάρχουν και συμπληρωματικά προϊόντα.

Χμμ…γκρρρρ…δε νομίζω ότι βρίσκω online φωτογραφία του καθαριστικού ματιών, αλλά ελπίζω να το βρω και να κάνω ένα update. Θα σου πω ότι αν θυμάμαι σωστά λέγεται gentle eye make up remover oil free και είναι διάφανο σα νερό!

Πολύ απαλό, ήπιο αλλά πολύ αποτελεσματικό! Για να καταλάβεις πόσο ήπιο είναι για τα μάτια έχω ξεβαφτεί φορώντας τους φακούς επαφής και δεν είχα την παραμικρή ενόχληση. Τώρα μου έχει τελειώσει και ελπίζω να το βρω για αγορά!

Τώρα που λέω αγορά, τα προϊόντα της εταιρείας θα τα βρεις:

  • Στα καταστήματα Beautyworks
  • Στο Attica
  • Αν είσαι εκτός Αττικής ή απλά προτιμάς τις διαδικτυακές αγορές σαν εμένα, μπες στο www.beautyworks.gr

Επειδή αντιλαμβάνομαι ότι είναι λίγο δύσκολο να βρεις τον κατάλληλο τόνο χρώματος σε τέτοια προϊόντα, δοκίμασε το virtual makeup artist tool που θα βρεις στο lauramercier.com! Καλόοοο!!!

Το άρθρο αυτό να ξέρεις ότι δεν είναι τύπου διαφημιστικό! Καταθέτω απλά την άποψή μου. Για του λόγου το αληθές, θα σου πω ότι δεν ξετρελάθηκα με το δείγμα της mascara που είχα δοκιμάσει. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα, απλά εγώ ήθελα πλουσιότερο αποτέλεσμα.

Αν δεν ήταν “τσιμπημένες” οι τιμές, σίγουρα θα είχα αποκτήσει πολλά περισσότερα προϊόντα! Κάποια στιγμή θα μου κάνω δώρο αυτή τη σειρά Crème Brûlée και Crème de Pistache που έχουν αφρόλουτρα, απολεπιστικά και άλλα καλά σε υπέροχες συσκευασίες και καταπληκτικά αρώματα και υφές!

Keep on mind…Όλα τα καλλυντικά δεν ταιριάζουν σε όλες μας, αλλά πάντα η πραγματικά καλή ποιότητα, βρίσκει ταίρι σε κάθε πρόσωπο! ♥