Κάποτε σου είπα μια φράση…Μια Παλέτα, Χίλιες Ιδέες!

Όχι ότι σε κοροϊδεύω αγαπημένε αναγνώστη, αλλά να..δεν κυριολεκτούσα τότε. ;P  Σου είπα κι αυτό βέβαια τότε… “όσο γράφω μου “κατεβαίνουν” κι άλλες ιδέες, πολλές ιδέες!”Αυτό το εννοούσα 1000%!

Κάπως έτσι φτάσαμε εδώ σήμερα να έχω συγκεντρώσει πάνω από 200(!!!) ιδέες. Όχι, δε σε δουλεύω! Σκέψου ότι θα μπορούσαν σχεδόν τα πάντα στο σπίτι σου να φτιαχτούν από παλέτες! Εννοείται και στο γραφείο σου.

Να κι η απόδειξη!

via retaildesignblog.net/2011/07/14/pallet-project-by-most-architecture-amsterdam/

Φυσικά δεν ήξερα τι να ξεχωρίσω να σου δείξω…όταν έχεις τόσες πολλές πρωτότυπες ιδέες, πώς να καταλήξεις στη χρυσή δεκάδα λες και κάνεις καλλιστεία για τη Miss Universe;;;; 😀

via marieclairemaison.com

Αν ανήκεις στην κατηγορία εκείνων που ναι μεν έχουν αυλή αλλά το τσιμέντο είναι εκεί να σου χαλάει την εικόνα, να μια υπέροχη λύση. Στην Ελλάδα μας το κλίμα ευτυχώς μας επιτρέπει να καθόμαστε έξω πολλούς μήνες, οπότε να τι άλλο σου προτείνω

via sherylsalisburyphotography.com

via shoestringsophistication.blogspot.com

via recyclart.org

via lifeonthebalcony.com/

Καλά, ας περάσουμε στα ενδότερα…τώρα είναι που θα σε “στείλω”!

via apartmenttherapy.com

Ντύσε τον τοίχο σου με παλέτες και μετέτρεψε το φτωχικό σου σε σαλέ! Μου έρχεται να βάλω πουλόβερ και ας λιώνω από τη ζέστη τώρα που γράφω ;P

via bluevelvetchair.blogspot.com

Αααααχ!! Love, love, love….

via housenine.blogspot.com

Ok, θα το παραδεχτώ…αυτή τη φωτό την έχω δει μπορεί και 89 φορές 😀 Τέλεια ιδέα για παιδικό-και όχι μόνο- δωμάτιο στο εξοχικό!

via uudenkuunemilia.blogspot.com

via thefoundblog.com

Παρατήρησες; Τραπέζι και κάδρο…και τα δύο από παλέτες. Άσχετο…αυτό τον καναπέ τον θέλω κολασμένα!!!!!!

Πάμε τώρα σε κάτι…ποιητικό και ρομαντικό

via blueeyedyonder.blogspot.com

Λοιπόν σταματάω! Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου να σου δείξω λιγότερα για να μη σε τρελάνω, αλλά πώς να αντισταθώ!!! Σου υπόσχομαι ότι αν σου αρέσει το κίνημα ” Έκλεβα κι εγώ παλέτες. Ναι, ήμουν εκεί” χιχι να σου δείξω μια άλλη φορά περισσότερες ιδέες και να σου δείξω πώς μπορείς να τα φτιάξεις όλα αυτά τα ωραία! Θες; Πες το μου!

Ααααχ…το ομολογώ…εκείνη η ημέρα που πρωτοείδα εκείνο το  θερινό σινεμά από παλέτες αποτέλεσε αφορμή για τον νέο μου έρωτα για DIY.

Να ξέρεις…αν δεις να κουβαλούν μες τη νύχτα παλέτες, εγώ είμαι! 🙂