Ξέρω, ξέρω! Χτύπησε το πρώτο κουδούνι και ήδη άρχισαν να γεμίζουν τετράδια και βιβλία με τα απαραίτητα, άρα και με σχολικές ετικέτες. Ε, δεν άργησα και τόσο παιδιά, δικαιολογούμαι και εξηγούμαι! 🙂

Ετοίμασα που λες τις προάλλες, σχολικές ετικέτες για αγόρια και κορίτσια, για αυτοκόλλητες ή μη εκτυπώσεις, για βιβλία και τετράδια. Τις έβαλα όλες μαζί σε ένα ωραιότατο εκτυπώσιμο αρχείο και είναι διαθέσιμο δωρεάν. Πού; Μα, στο μαμαδοblog του Δελταmoms που γράφω τα τελευταία χρόνια.

Γι’ αυτό σου λέω, δεν άργησα η γυναίκα! 😛

εκτυπώσιμεςσχολικές ετικέτες!

Αν κλικάρεις, θα δεις τις σύντομες οδηγίες εκτύπωσης και θα διαβάσεις ότι ο Στέφανος είχε συμμετοχή στη δημιουργία αυτών των ετικετών. Αλλά είχε και η Δωροθέα αιτήματα. Οπότε, αφού το μικρό νεραϊδάκι ήθελε ουράνια τόξα και μονόκερους και παγωτά, συνέχισα, η μάνα που “λιώνω” για τέτοια, να φτιάχνω σχολικές ετικέτες. Με ουράνια τόξα και μονόκερους και παγωτά και καρδιές, γιατί τέτοια είμαι! 😀

etiketa customised (2)

Μπορεί το κορίτσι μου να πηγαίνει νηπιαγωγείο και στην πραγματικότητα να μην τις πολυχρειάζεται, αλλά τίποτα δεν την πτοεί! Μου είπε ότι όλα τα βιβλία της, εννοώντας παραμύθια, μπλοκ ζωγραφικής, βιβλία δραστηριοτήτων, μπλοκάκια, “κολοκυθάκια” και οτιδήποτε άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί, θα τα ντύσουμε με αυτές τις ετικέτες.

london mozartorchestra (6)

Α! Το άλλο, πού το πας! Θέλει να στείλω δώρο τις ετικέτες και σε όλες τις φίλες της. Άρα, αναγκαστικά (χαχα) θα πρέπει εσύ αγαπητό μου παρεάκι να κατεβάσεις, σώσεις και να εκτυπώσεις αυτό το αρχείο, γιατί από τον κύκλο μας δε βλέπω να χρειαστεί, να μπει κανείς για εκτύπωση! Χαχαχα  😀 😀

neraidaki dorothea school label

Μα, δεν είναι πολύ γλυκές ρε παιδιά; Εμείς τις λατρέψαμε, το ίδιο ελπίζω να τις λατρέψεις κι εσύ! 🙂

Θα χρειαστείς:

Όλες οι ετικέτες μπορούν να εκτυπωθούν σε απλό χαρτί εκτύπωσης Α4. Αλλά προτείνω, να είναι λίγο βαρύ το χαρτί, σαν χαρτονάκι δηλαδή. Εγώ προτίμησα χαρτί 160γρ., αλλά οποιοδήποτε χαρτί από 120 γρ. και πάνω, είναι οκ.

Οι ετικέτες μπορούν να γίνουν και αυτοκόλλητες, αν κατά την εκτύπωση χρησιμοποιηθεί χαρτί εκτύπωσης αυτοκόλλητο σε Α4. Είναι για μένα η ιδανική επιλογή για αυτοκόλλητο η Α4 επιφάνεια, διότι το κόβω στη διάσταση που θέλω, ανάλογα το σχήμα, σχέδιο και μέγεθος που χρειάζομαι κάθε φορά.

sxolikes etiketes4

Έχω φτιάξει το αρχείο, το οποίο μπορείς να σώσεις στον υπολογιστή σου και να χρησιμοποιήσεις όσες φορές θέλεις τώρα και στο μέλλον.

Tip: Έχω υπολογίσει τις διαστάσεις των ετικετών, αλλά επειδή από εταιρεία σε εταιρεία τετραδίων μπορεί να διαφέρει το μέγεθος, πάρε για μέτρο τη δική τους. Αν χρειαστεί, άφησε λίγο λευκό περιθώριο όταν θα τις κόψεις ή “φάε” λίγο από το σχέδιο. Έχω κάνει σχετικές δοκιμές, μια χαρά βγαίνουν. Φαίνεται και στις φωτογραφίες. 🙂

Sxolikes etiketes_syl_neraidenies

(Το αρχείο προορίζεται μόνο για προσωπική χρήση. Δεν επιτρέπεται η πώληση ή αντιγραφή. Παρακαλώ η διανομή να γίνεται μόνο με την αρχική πηγή του άρθρου.)

kali sxoliki xronia label

Θα πεις στους φίλους σου να μπουν να διαβάσουν αυτό το άρθρο; Sharing is magic!