Καλημέρα, καλημέρα!♥

Έχω νεάκια! 🙂 Από σήμερα εντάσσω στη θεματολογία του ShareYourLikes μια σειρά από posts με την ονομασία “Πάρε Το Παλιό & Κάν’Το Καινούργιο”.

Πρόκειται απλά για ιδέες ανακύκλωσης αντικειμένων ή απλά χρήσης τους με παραπάνω τρόπους από τους προφανείς που όλοι γνωρίζουμε. Αντικείμενα 2πλης, 3πλης και πολλαπλής χρήσης βρίσκουν σε αυτό το blog τη γωνιά τους. Εύκολες λύσεις, γρήγορη σκέψη, χρηστική ή διασκεδαστική/διακοσμητική/απλά όμορφη επιλογή.

Ήθελα πολύ καιρό να δημιουργήσω αυτή τη σειρά αναρτήσεων και με μια αφορμή που σύντομα θα δεις παρεάκι, έβαλα μπρος.

Πρώτη όμως, από τα παλιά, αφορμή για την ιδέα είναι, η πολύ συχνή ατάκα που ακούω από ανθρώπους που δεν ασχολούνται με δημιουργίες και DIY γενικότερα. Είναι η “εσένα τα χέρια σου πιάνουν”. Η δική μου άποψη είναι, ότι δεν έχει να κάνει τόσο πολύ με αυτό το DIY, αλλά κυρίως με τον τρόπο σκέψης. Αυτή η σειρά θεμάτων λοιπόν που γεννιέται σήμερα, νομίζω θα συμβάλλει σε αυτή την κατεύθυνση. Θα κάνει κι εκείνους που δεν ασχολούνται, να πιάσουν λίιιιγο τον παλμό του DIY. Θα δώσει όμως extra ιδέες και σε αυτούς που όλο και κάτι φτιάχνουν. 

Ελπίζω να σου αρέσει παρεάκι η νέα στήλη! 🙂 Όπως καταλαβαίνεις, το όνομα είπε να τονίσει το γενικότερο μότο του SYL. Πάρε Το Τίποτα Και Κάν’Το Κάτι. 🙂 Άλλαξα 100 γνώμες στα βαφτίσια, αλλά ευτυχώς κατέληξα. 🙂

 

 

Τα παλιά κουμπιά που κάθονται στο σετ ραπτικής και περιμένουν να ζωντανέψουν, είναι η τέλεια λύση για τα σκουλαρίκια που ψάχνεις και δε βρίσκεις μέσα στο χαμό της κοσμηματοθήκης.

Ένα κουμπί για κάθε ζευγάρι και όλα σε τάξη! Ούτε μπερδεύονται τα μακριά σκουλαρίκια, ούτε εξαφανίζονται από το μάτι τα πολύ μικρά. Δοκίμασέ το. 😉

Εννοείται ότι υπάρχουν ένα σωρό έξυπνες ιδέες, για να δημιουργήσεις εναλλακτικές κοσμηματοθήκες. Σου έχω δώσει αρκετές ιδέες κι εγώ παλιότερα. Κάνε κλικ εδώ.

Αυτά για σήμερα. Τι λες; Σου αρέσει η νέα στήλη; 🙂

Θα πεις στους φίλους σου να μπουν να διαβάσουν αυτό το άρθρο; Sharing is magic!