Ουφ! Τώρα τελευταία με έχει πιάσει μια ακατανίκητη επιθυμία να πάρω μολύβι και χαρτί και να γράφω συναισθήματα και σκέψεις, στίχους και φράσεις…ό,τι μου “κατέβει”. Το καταπιέζω όμως. Ξέρω ότι όποτε πέρασα τέτοια φάση, ήταν περίοδος ιδιαίτερα δύσκολη και φορτισμένη! Γι’αυτό και το καταπιέζω. Μέχρι που θα “σκάσω” και θα ησυχάσω! 😛

Δεν ξέρω να παίζω μουσική, είμαι άθλια όταν τραγουδάω, πιο πολύ πεθαίνεις (:D), αλλά την αγαπώ!

Είναι πάντα εκεί…σε κέφια, χαρές, πανηγύρια (κάθε λογής!). Είναι εκεί όταν πονάς για μια αγάπη, για κάποιον που “έφυγε”, για κάποιον που σου λείπει.

Είναι εκεί για να δημιουργεί αναμνήσεις και να εγκλωβίζει σε μελωδίες και στίχους την ψυχούλα σου. Τα κρυφά ή φανερά συναισθήματά της, έτσι όπως την ξέρεις μόνο εσύ!

Κάπως έτσι (ξανά)σκέφτηκα πόσο “ζηλεύω” και θαυμάζω εκείνους που τα συναισθήματά τους τα κάνουν μελωδία! Πώς το κάνουν;! Θα ήθελα πολύ να μπορώ να μπω σε εκείνο τον ταξιδιάρικο δικό τους κόσμο και να καταλάβω τον κώδικα της ψυχής τους μέσα από κάθε νότα ξεχωριστά!

Η μουσική είναι χρώμα, είναι συναίσθημα, είναι ανάμνηση. Η μουσική είναι η ίδια η ζωή με τα σκαμπανεβάσματά της. Η μουσική σήμερα θα δεις πώς μπορεί να μπει στο σπίτι σου με κάθε τρόπο. Να σου θυμίζει αυτό που θες εσύ!

Αυτή η φωτογραφία είναι στο αρχείο μου εδώ και καιρό. Την κοιτάω και την ξανακοιτάω…είναι απόλαυση! Ονειρεύομαι ότι ξυπνάω σε μια τέτοια κρεβατοκάμαρα ♥♥  Κι ας δείχνει εδώ σαλόνι:)

via littlebluedeer.com

Λίγα μαξιλάρια σε χρώματα που ξεσηκώνουν και ζωντανεύουν τη διάθεση!

via pinterest.com/pin/58828338852016482/

Βινύλια και cds σε ένα τρελό χορό! 🙂

via weddingchicks.com

Η δεύτερη φωτογραφία που έχω καιρό και χαζεύω! Πολύ θα ήθελα να έχω αυτή τη βιβλιοθήκη! ♥

via recyclart.org

Ραφιέρα, ε; Καλά το πας σου λέω! Υπέροχη ιδέα

via pinterest.com/pin/152981718561739043/

Κρέμασέ την! 😉

via lottaagaton.blogspot.com

Ή μια σειρά από καταπληκτικά ρολόγια τοίχου, φτιαγμένα από βινύλιο! Αξίζει να μπεις να δεις, τι έργα τέχνης έχει φτιάξει ο άνθρωπος!

via pavel-sidorenko.com

Τραπεζάκι σαλονιού σε σχήμα κιθάρας έχεις ξαναδεί;

via rocketdesign.it

Ούτε εγώ μέχρι που ανακάλυψα ότι η ιταλική εταιρεία Rocket Desing έχει λανσάρει στην αγορά ολόκληρη σειρά επίπλων και αντικειμένων με θέμα τη μουσική!

via rocketdesign.it

via rocketdesign.it

Ένα καταπληκτικό έργο τέχνης από τον Paul Villinski. Πραγματικά δε “χορταίνω” να τη βλέπω αυτή την κιθάρα! I’m in love!!!!!

via imgfave.com/view/1430636

Να σου πω κάτι…σήμερα θέλω να την αφιερώσω την ανάρτηση αυτή. Σε αυτούς που έγραψαν μουσική έστω και μια φορά στη ζωή τους από αγάπη. Σε όλους αυτούς που έντυσαν στιγμές και συναισθήματα με μελωδία, όποιος και αν είναι ο ρυθμός της. Σε αυτούς που έχουν γράψει έστω ένα τόσο δα μικρό στιχάκι κάποτε, συχνά, κάθε μέρα(;) νιώθοντας τις λέξεις σε όλο τους το είναι.

Αφιερωμένη σε όποιον αυτή τη στιγμή έχει μια αγαπημένη μελωδία στην καρδιά που ταξιδεύει και φτάνει στο μυαλό!

Στα προσεχώς έρχεται ανάρτηση για τα παιδιά και ιδέες για το πώς να φτιάξουμε και να διακοσμήσουμε μουσικά όργανα. Την κρατάω καιρό την ιδέα, ώρα για υλοποίηση! 😉

Θα πεις στους φίλους σου να μπουν να διαβάσουν αυτό το άρθρο;  Sharing is magic!