Το πήρα απόφαση!

Σκεφτόμουν ότι όσο περνούν οι μήνες στη blogόσφαιρα, τόσο τα θέματα που μοιραζόμαστε εδώ μέσα αυξάνονται και οι ιδέες πολλαπλασιάζονται χωρίς να τις προλαβαίνουμε μερικές φορές!

Καμιά φορά γυρνάω σε παλιότερες αναρτήσεις και τις διαβάζω με άλλη ματιά. Γράφω αυθόρμητα, δε σκέφτομαι καθόλου τι και πώς θα το γράψω. Δεν το δουλεύω. Οπότε όταν περάσει λίγος καιρός, είμαι κι εγώ αναγνώστρια. Τότε, το απολαμβάνω διπλά αυτό που γίνεται εδώ μέσα! 🙂

Αποφάσισα λοιπόν (για να εξηγήσω την πρώτη μου φράση), ότι κάθε φορά που θα αλλάζει ο μήνας θα κάνουμε παρέα μια αναδρομή στα αγαπημένα θέματα του προηγούμενου! Δικά μου αγαπημένα που συνήθως στο σύνολό τους δε διαφέρουν και πολύ από τα δικά σου αγαπημένα.

via photographybykarina.blogspot.com

Κι επειδή λένε “άδραξε τη μέρα” και προσπαθώ όσο γίνεται να το ακολουθώ στη ζωή μου, δε θα περιμένω να τελειώσει ο Φλεβάρης για να σου πω τα δικά του Μάρτη. Όχι. Ξεκινάω σήμερα και ανοίγω την καρδιά μου! 🙂

Τα αγαπημένα μου άρθρα τον Ιανουάριο ή ο Ιανουάριος στα καλύτερά του!

Λάτρεψα όπως και εσύ το ταξιδάκι μας με “αέρα” παριζιάνικο Το Δικό Μου Παρίσι!

Όπως και εκείνο το άλλο “ταξιδάκι” σε έναν χρωματιστό παράδεισο! Έμπνευση σε μεγάλες δόσεις για ένα ονειρεμένο χαρούμενο σπίτι Ο Παράδεισος Είναι Χρώμα! Τυρκουάζ- Ροζ

Ξεβαρέθηκα μια Δευτέρα που βαριόμουν πολύ I Wish…Μια Cosy Δευτέρα! Αλλά τώρα που το ξαναδιαβάζω…θέλω το κρεβάτι μου! 😀

Ή έστω την κούνια μου! Κούνια Που Σε Κούναγε

Σου έδειξα μερικές δημιουργίες μου! Πρόσφατες Διάβασε Τον…Τοίχο Σου! αλλά και αρκετά παλιότερες Η Γήινη Πλευρά Της Λάμψης. DIY Κηροπήγιο!

Αγάπησα αυτή τη γιρλάντα και ξέρω ότι δεν είμαι μόνη! Τρελό σουξέ λέμε! DIY Γιρλάντα Αμπαζούρ

Έβαλα σε μια τάξη τα πινέλα Οργάνωσε Τα Πινέλα Με Στυλ!

Είπαμε παρέα “όχι” στους μεγάλους σχεδιαστές που θέλουν να μας ξεπαραδιάσουν ακόμη και τώρα που λεφτά δεν έχουμε. Αλλά “ναι” στο στυλ τους εύκολα και οικονομικά από τα χεράκια μας Κολιέ Lanvin Αγορά 475€, DIY Π ο λ ύ, Πάρα Πολύ Λιγότερα!

Τα έβαλα με τους εργοδότες μια μέρα με νεύρα. Την παγκόσμια πρώτη έχω, αφού δημοσίευσα αγγελία για εργοδότη! Μάλιστα! Τώρα περιμένω το CNN να μου πάρει συνέντευξη και την Όπρα να κάνει μια ειδική εκπομπή για το θέμα. 😀 😀 😀 Ζητείται Εργοδότης. Η Αγγελία Έχει πλάκα!

Last but not least που λένε και στο χωριό μου, οι παιδικές δημιουργίες είναι λατρεμένες! Όχι μόνο γιατί βρίσκουμε τρόπους να περνάμε δημιουργικά το χρόνο με τα παιδιά μας, αλλά και γιατί γινόμαστε κι εμείς παιδιά. Έτσι δεν είναι;

Μπάλα Ποδοσφαίρου Μετατρέπεται Σε Φωτιστικό!Κάνε Το Γιο Σου…Πύραυλο!Σπιτικές Δαχτυλομπογιές!Αγάπη μου, Έκανα Σελιδοδείκτη Τα Παιδιά!

Πες μου, σου αρέσει η ιδέα να θυμόμαστε κάθε μήνα τα πιο αγαπημένα θέματα του προηγούμενου;

Και όπως πάντα…

Θα πεις στους φίλους σου να μπουν να διαβάσουν αυτό το άρθρο; Sharing is magic!