Καλέ μου γείτονα! Εσύ του πρώτου…που παραπονιέσαι ότι τα σκουπίδια βρωμάνε και θες να δώσεις μια κλωτσιά στον κάδο να εξαφανιστεί. Μην το κάνεις!

Διότι με αυτό εδώ που σου’χω, από τις γύρω πολυκατοικίες θα έρχονται μόνο για να μας ρωτήσουν πώς μπορούν κι αυτοί να αποκτήσουν έναν τέτοιο. Θα λυπούνται να πετάξουν τα σκουπίδια τους στο δικό μας! 😛 (έχουμε θέματα στη γειτονιά,κατάλαβες!)

H εταιρεία Waverly δημιούργησε μια υπέροχη, ευφάνταστη σειρά έντυπων καταχωρήσεων προκειμένου να προωθήσει τα υφάσματα και τις ταπετσαρίες που εμπορεύεται.

Μόλις τα 2 μου τα ματάκια αντίκρυσαν την πιο λουλουδάτη και χρωματιστή γειτονιά, άρχισαν να ξεπετάγονται μπροστά μου balloons με λάμπες που ανάβουν κλπ , σα να’μαι σε κόμικ 😀

Γιατί να μην το κάνω κι εγώ; Κι εσύ και η φίλη σου και η μαμά σου…να γίνει κάθε ελληνική γειτονιά ένα μικρό έργο τέχνης!

Θα μπορούσες να ντύσεις τους κάδους με διακοσμητικά αυτοκόλλητα που είναι οικονομικά και θα βρεις άπειρα σχέδια. Ή με ταπετσαρία βινυλίου. Αν έχεις κλίση στη ζωγραφική, πιάσε πινέλα! Ή φώναξε το 17χρονο ανηψιό σου να κάνει εξάσκηση στην τέχνη του γκράφιτι.

Πάρε λίγες ακόμη…τολμηρές ιδέες !

via waverly.com

Αν είναι ταξιτζής ο άντρας σου….πόσο τον λυπάμαιιιι! Άντε να γλυτώσει από τα επιχειρήματά σου για το “ντύσιμο” του ταξί 😀 😀

via waverly.com

via waverly.com