Δωρεάν ανταλλαγή βιβλίων στη νέα βιβλιοθήκη του athensheart!

Καλέ μου βιβλιοφάγε, σου έχω ευχάριστα νέα! Αυτό το καλοκαίρι μπορείς να διαβάσεις όσα βιβλία θες! Εκτός από τα νέα σου αναγνωστικά αποκτήματα, μπορείς να ανταλλάξεις κάποια από εκείνα που δε χρειάζεσαι πλέον στη βιβλιοθήκη σου, με άλλα νέα της δικής σου επιλογής με 0€ στο πορτοφόλι! Διάβασε πώς έχει η κατάσταση…

Το εμπορικό κέντρο athensheart, με στόχο τη συνεχή ανταπόκριση στις ανάγκες των επισκεπτών του, θέτει σε λειτουργία την ξεχωριστή ανταλλακτική βιβλιοθήκη του, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο επίπεδο 0.

 

Τώρα κάθε επισκέπτης του athensheart έχει την ευκαιρία να φέρνει στην ανταλλακτική βιβλιοθήκη του εμπορικού κέντρου, τα βιβλία που έχει διαβάσει και να τα ανταλλάσσει με άλλα τόσα, εντελώς δωρεάν! Σε έναν καλαίσθητο και ζεστό χώρο, ιδανικό για τους λάτρεις του βιβλίου, περισσότερα από 700 βιβλία των εκδόσεων Άγκυρα, Καστανιώτης, Μεταίχμιο, Παπαδόπουλος, Ψυχογιός, του ηλεκτρονικού πολυκαταστήματος www.greekbooks.gr κ.ά., σας περιμένουν για να σας «ταξιδέψουν» στο δικό τους ξεχωριστό κόσμο.

Shopping, διασκέδαση και γνώση συνδυάζονται μοναδικά στο athensheart!

Ημέρες και ώρες λειτουργίας ανταλλακτικής βιβλιοθήκης: 

Τρίτη – Παρασκευή:17:00-21:00

Σάββατο: 11:00-16:00

Εμπορικό Κέντρο athensheart, Πειραιώς 180, Κόμβος Χαμοστέρνας

Ώρες λειτουργίας καταστημάτων Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-21:00, Σάββατο: 10:00-20:00

Cafe – Εστιατόρια: Δευτέρα – Κυριακή, 10:00-02:00 π.μ.

Άνετο parking 750 θέσεων

Επικοινωνία: 210 3414105, www.athensheart.gr