Κάάάθε καλοκαίρι τα ίδια. Η διάθεση ανεβαίνει, το σώμα αναζητά δροσιά, ο ουρανίσκος παγωτά, οι βεράντες γεμίζουν με φυτά, εγώ στη φροντίδα τους είμαι τόσο χάλια που τα… «σκοτώνω» τα καημένα, όχι από πρόθεση, να το ξεκαθαρίσω παρεάκι και το αποτέλεσμα; Τα κουνούπια τις νύχτες αναστατώνουν την οικογενειακή μας ζωή.

Κανονικά θα έπρεπε να τα εξαφανίζω κι αυτά από το σπίτι. Μπήκες, καλό μου, κουνουπάκι; Όχι, για πολύ. Άντε, γεια! Δεν είναι ότι είμαι υπέρ της βίας. 😛 Είναι κρίμα κι άδικο, όμως, να χαλάω άθελά μου πρασινάδες και άνθη, αλλά να αφήνω να κυκλοφορούν ανέμελα τα εκνευριστικά Zzzzκουνούπια.

Για να καταλάβεις, ενώ όταν πρόκειται να κυκλοφορήσουμε έξω τις καλοκαιρινές νύχτες, τις περισσότερες φορές θυμάμαι να χρησιμοποιήσω απωθητικό κουνουπιών, στο σπίτι το ξεχνώ. Δε θυμάμαι κάθε μέρα- όπως θα έπρεπε- να βάλω την αντικουνουπική συσκευή στην πρίζα. Κι όταν θυμάμαι να τη βάλω, ξεχνάω να τη βγάλω! Το αποτέλεσμα είναι ότι ειδικά εγώ και η Δωροθέα ξυπνάμε συχνά σημαδεμένες. Τα αγόρια του σπιτιού στέκονται λίγο πιο τυχερά.

raid_photo 1

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο η φαγούρα που, όπως και να το κάνουμε, έναν εκνευρισμό στο παιδί την προκαλεί, ειδικά όταν είναι επίμονη. Το σημαντικότερο για μένα είναι η ανασφάλεια που νιώθω με κάποια τσιμπήματα. Κυκλοφορούν κουνούπια με ιδιαίτερα επιθετικές διαθέσεις, όπως το “τίγρης”. Επίσης, όταν ήμασταν εμείς παιδιά, το τσίμπημα δεν έμενε στο δέρμα 15 και 20 (!) μέρες, όπως κάποια που έχω δει στα παιδιά μου. Κι όμως, η μαμά μου, κάθε μα κάθε βράδυ, έβαζε ταμπλέτες. Εγώ μέσα σε όλο το τρέξιμο, δεν είμαι όσο συνεπής θα έπρεπε να είμαι.

RAID ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Αυτό που έχω δοκιμάσει είναι να βάζω υπενθύμιση στο κινητό, αλλά καθώς οι υποχρεώσεις και οι δραστηριότητες με κρατούν εκτός σπιτιού πολύ συχνά, δεν αποδίδει ιδιαίτερα αυτό το σύστημα.

Μου πρότεινε λοιπόν τις προάλλες η γνωστή σε όλους μας εταιρεία Raid να δώσω σε αναγνώστες του ShareYourLikes.gr, σε εσένα δηλαδή, δώρα τα προϊόντα τους, να τα γνωρίσεις και να τα δοκιμάσεις. Αλλά και να σε ευχαριστήσει για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη, εσένα που τα βάζεις σπίτι σου.

Αποκλείεται βέβαια να μην ξέρεις ήδη κάποια από αυτά. Κι εγώ τα προτιμώ, παρ’ όλα αυτά, εντυπωσιάστηκα όταν έμαθα ότι υπάρχει αυτόματη αντικουνουπική συσκευή! Δεν είχα ιδέα, δεν ξέρω πώς μου είχε ξεφύγει κάτι τόσο πρωτοποριακό και χρήσιμο.

Εντελώς στα μέτρα μιας μαμάς σαν εμένα που κάνω το καλύτερο που μπορώ, αλλά δεν είναι πάντα το ιδανικό. Αντί να αυτομαστιγώνομαι, βρίσκω λύση στο πρόβλημα. Είναι το Raid Liquid και δες  το κουτί της φωτογραφίας, για να το αναγνωρίσεις στο ράφι, σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει.

raid liquid_aytomati syskevi_diagwnismos

Δεν ξέρω τι ακριβώς ψάχνεις εσύ από ένα αντικουνουπικό. Θα σου πω γιατί κέρδισε τη δική μου προτίμηση.

Αυτό το υγρό ηλεκτρικό αντικουνουπικό, μου λέει:

Πόσες ώρες θες την προστασία μου από τα κουνούπια; 8, 12 ή 24 ώρες; Ρύθμισέ με. 

Πόσο έντονο είναι το πρόβλημα με τα κουνούπια αυτή την εποχή στο σπίτι σου; Χαμηλό, μέτριο ή υψηλό; Ρύθμισε την έντασή μου.

Αυτό είναι! Μια φορά ασχολούμαι και τέλος! Θα ξανασχοληθώ μόνο όταν τελειώσει το ανταλλακτικό υγρό, για να το αντικαταστήσω. Ή αν αλλάξω προτιμήσεις ρυθμίσεων. Έτσι, αν το βάλω στην πρίζα στις 20:00 και επιλέξω τη 12ωρη προστασία, η συσκευή χωρίς να τη βάζω-βγάζω καθημερινά από την πρίζα, θα ξεκινάει να λειτουργεί στις 20:00 και θα σταματά στις 8:00 το πρωί. Με ενημερώνει για την έναρξη και λήξη της λειτουργίας η φωτεινή ένδειξη που έχει.

Πόσες ώρες θες την προστασία μου από τα κουνούπια; 8, 12 ή 24 ώρες;

Πόσες ώρες θες την προστασία μου από τα κουνούπια; 8, 12 ή 24 ώρες;

Πόσο έντονο είναι το πρόβλημα με τα κουνούπια αυτή την εποχή στον χώρο σου; Χαμηλό, μέτριο ή υψηλό;

Πόσο έντονο είναι το πρόβλημα με τα κουνούπια αυτή την εποχή στον χώρο σου; Χαμηλό, μέτριο ή υψηλό;

Φωτεινή ένδειξη

Φωτεινή ένδειξη

Οπότε, έχω no matter what, την αποτελεσματικότητα του προϊόντος, χωρίς τη σπατάλη του υγρού και του ρεύματος (αφού πολλές φορές είπαμε, ξεχνάω να βγάλω εγκαίρως την πρίζα σε άλλες συσκευές).

Εδώ να πω ότι έτσι κι αλλιώς, έχει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Περίπου 4W/ώρα.

Η συσκευή αυτή είναι συμβατή με τα υπάρχοντα ανταλλακτικά υγρά. 

Διαρκεί έως 40 νύχτες. Ανάλογα με τις ρυθμίσεις που θα κάνεις. Για παράδειγμα, αν επιλέξεις 8ωρη καθημερινή προστασία σε χαμηλή ένταση, καλύπτεσαι για 40 μέρες. Αν ρυθμίσεις και πάλι την 8ωρη λειτουργία στην υψηλή ένταση, υπολόγισε 35 μέρες.

Τεράστιο plus για εμένα είναι η προστασία που παρέχει κι από το κουνούπι -Τίγρης. Εξήγησα παραπάνω την αγωνία μου για τη νέα… φουρνιά κουνουπιών. Έχω αναφερθεί σε αυτό το θέμα και σε παλιότερη ανάρτηση. Θέλω η μάνα να νιώθω σιγουριά για την ασφάλεια των παιδιών μου, να κοιμάμαι ήσυχη που λέμε.

Δεν έχει άρωμα! Είμαι λίγο περίεργη με τα αρώματα, ξέρεις ποια εννοώ. Αυτά που είχαμε συνηθίσει σε τέτοια προϊόντα. Πάει κι αυτή η έγνοια.

Αλλά! Επειδή είναι γνωστός ο ευκάλυπτος για την εντομοαπωθητική του δράση, η Raid κυκλοφόρησε προϊόντα της και με άρωμα ευκαλύπτου. Ανάμεσα στα οποία είναι και το νέο υγρό Raid Liquid. Γενικά, αν παρατηρήσεις στα ράφια, θα δεις ότι η Raid έχει και ταμπλέτες με άρωμα ευκαλύπτου, αλλά και αεροζόλ. Ε, αυτό είναι ευχάριστο άρωμα!

raid liquid_eykalyptos antallaktiko

Το Raid, στη νέα του επικοινωνιακή καμπάνια, έχει το μότο: “Είναι καλό να είσαι σκληρός”. Δεν ήμουν σίγουρη ότι συμφωνώ, αλλά μετά σκέφτηκα ότι τα κακτάκια που αγαπώ, είναι σκληρά με την έννοια της ανθεκτικότητας και αυτή η φυσική τους ιδιότητα, τα γλιτώνει από τα χέρια μου. 😀 Άρα, να, που γίνεται να βγαίνει σε καλό να είμαστε σκληροί όπου χρειάζεται. Οι φαινομενικά σκληροί, αλλά ανθεκτικοί στην πραγματικότητα κάκτοι με ανθρώπους αφηρημένους σαν εμένα κι εμείς οι φαινομενικά σκληρές, αλλά προστατευτικές στην πραγματικότητα μαμάδες με τα κουνούπια. Χε χε 😀

Κι έφτασε η ώρα του διαγωνισμού!

Σου το λέω. Με όλα αυτά τα δώρα, οι νικητές θα ξενοιάσουν από ό,τι ζουζουνοπερπατάει και ζουζουνοπετάει!

5 τυχεροί θα κερδίσουν

έπειτα από κλήρωση

από ένα πακέτο με 6 προϊόντα Raid

dwra diagwnismou

Τα προϊόντα που θα περιέχονται σε κάθε πακέτο, είναι τα παρακάτω:

1 τμχ. Raid Liquid Αυτόματη Συσκευή 40 Nύχτες

1 τμχ. Raid Eucalyptus Κατσαριδοκτόνο 400 ml

1 τμχ. Raid Gel Σκοροκτόνο 2τεμαχίων

1 τμχ. Raid Φιδάκι 10 τεμαχίων

1 τμχ. Raid Food Moth Παγίδες για το Σκόρο Τροφίμων

1 τμχ. Raid Mat με Άρωμα Λουλουδιών 15+15 Δώρο

Για να δηλώσετε συμμετοχή στην κλήρωση, το μόνο που χρειάζεται είναι να αφήσετε ένα σχόλιο κάτω από αυτή την ανάρτηση.

Όλοι οι διαγωνισμοί του ShareYourLikes, δημοσιεύονται και στη σελίδα του στο Facebook, αλλά και στο Instagram account.

raid διαγωνισμος _φ2

Όροι διαγωνισμού:

      1. Ο διαγωνισμός έχει ισχύ από σήμερα 26/6/2017 έως και 5/7/2017 στις 23:59.
      2. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι είναι άνω των 18 ετών και διαμένουν στην Ελλάδα. Εξαιρούνται οι συγγενείς μου (Α’ και Β’ βαθμού)
      3. Επιτρέπονται οι πολλαπλές συμμετοχές από το ίδιο άτομο.
      4. Θα πρέπει οπωσδήποτε κατά την εισαγωγή του σχολίου να σημειωθεί ένα e-mail επικοινωνίας.
      5. Προϋπόθεση εγκυρότητας συμμετοχής είναι να έχουν ακολουθηθεί όλα τα απαραίτητα βήματα.
      6. Το ShareYourLikes έχει δικαίωμα να ακυρώσει συμμετοχές, αν προκύψει ότι αυτές έχουν ελλιπή ή ψευδή στοιχεία.
      7. Η κλήρωση θα γίνει ηλεκτρονικά και οι νικητές/ριες θα ειδοποιηθούν για τη διαδικασία παραλαβής δώρου, από το ShareYourLikes μέσω του e-mail που θα έχουν δηλώσει. Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν και στο blog.
      8. Σε περίπτωση που ένας ή περισσότεροι νικητές δεν απαντήσουν εγκαίρως (μέσα σε 1 βδομάδα) στο e-mail που θα τους ζητούνται στοιχεία ταυτοποίησης και αποστολής, η κλήρωση θα επαναληφθεί.
      9. Το ShareYourLikes.gr διατηρεί πάντα το δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους του διαγωνισμού, ενημερώνοντας αντίστοιχα το κοινό.
      10. Το δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

Καλή επιτυχία!

Α! Έχω μόνο ένα κουνουπάκι και μάλιστα μπουκλωτό, σε βίντεο στη fb σελίδα μου, δηλαδή εδώ! 😀

Θα πεις στους φίλους σου να μπουν να διαβάσουν αυτό το άρθρο;  Sharing is magic!♥

UPDATE: 7/7/2017

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε μέσω του random.org και αναδείχθηκαν οι 5 νικητές.

Τα ονόματα των τυχερών, που θα παραλάβουν από ένα ολοκληρωμένο πακέτο 6 προϊόντων Raid, είναι:

apotelesmata diagwnismou

Συγχαρητήρια σε όλους! Έτσι τυχεροί να είστε πάντα. ?

Όλοι οι νικητές, θα λάβουν άμεσα σχετικό ενημερωτικό e-mail από το ShareYourLikes.gr και θα πρέπει σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού, να απαντήσουν εντός 1 βδομάδας για την παραλαβή.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την συμμετοχή στο διαγωνισμό! 🙂