Ότι ξεκινώντας να γράψω για ένα τέτοιο θέμα, γελάω μόνη μου, σου προτείνω να το θεωρήσεις καλό σημάδι. 🙂 Θέλαμε με τα παιδιά να κάνουμε μια δοκιμή, για κάτι πολύ διασκεδαστικό και σχετικό με πάρτι. Εγώ αγαπώ πολύ τα κονφετί -όχι και το συμμάζεμά τους, αλλά ας είναι καλά οι ηλεκτρικές σκούπες-, όσο αγαπώ και τις εύκολες, πρωτότυπες ιδέες. Ο εκτοξευτής κονφετί που μοιράζομαι σήμερα μαζί σου τα έχει όλα.

Plus, ότι είναι σχεδόν αστείο ότι σε 3′ είναι έτοιμος.

Plus, ότι αν εσύ δεν συμπαθείς τα κονφετί, μπορείς να βάλεις νερό και να παίξετε κάπου έξω, όπως με τις νερόμπομπες! 🙂

Φλερτάρω έντονα με την ιδέα αυτό το DIY να είναι το δωράκι που θα προσφέρουμε στα παιδάκια στο επόμενο πάρτι μας ή στο επόμενο πικ νικ ή – γιατί όχι;-, μπορεί να γίνει ένα υπέροχο δώρο για τους συμμαθητές στο σχολείο. Διότι και πολύ γρήγορα, όπως σου ανέφερα ήδη, ετοιμάζεται και πολύ, μα πολύ οικονομικό είναι και προσφέρει άφθονο γέλιο και παιχνίδι. Έχει όλο το πακέτο!

Μάζεψέ τα:mazepse ta

  • ποτηράκια χάρτινα
  • μπαλόνια
  • κονφετί
  • κοπίδι
  • ψαλίδι
  • αυτοκόλλητες διακοσμητικές ταινίες (προαιρετικά)

Πώς να:

  1. Αναποδογύρισε το ποτήρι και με το ένα χέρι κράτα το σταθερά σε μια επιφάνεια, ενώ με το άλλο χέρι και το κοπίδι, αφαίρεσε τη στρογγυλή βάση του ποτηριού12
  2. Στη συνέχεια, διακόσμησε το ποτηράκι με τις αυτοκόλλητες ταινίες. Είναι εντελώς προαιρετικό το βήμα. Επίσης, μπορεί να προτιμάς να το ζωγραφίσετε με τα παιδιά ή να κολλήσετε γκλίτερ ή να γράψετε κάτι με μαρκαδόρους. Όλα αυτά αν το ποτήρι είναι μονόχρωμο και θες να αποκτήσει ενδιαφέρον και μια προσωπική σφραγίδα. Αν όμως το ποτήρι έχει ήδη σχέδιο, μάλλον δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα σε αυτό το σημείο3
  3. Με το ψαλίδι κόβεις οριζόντια το πάνω μέρος του μπαλονιού45
  4. Δένεις έναν κόμπο το κάτω μέρος6
  5. Φοράς το μπαλόνι στο κάτω μέρος του ποτηριού7

Έτοιμο! Αρκεί να βάλεις μέσα σε αυτό το φανταστικό νέο πραγματάκι λίγα κονφετί!

8

Με το ένα χέρι κρατάς, με το άλλο τεντώνεις τον κόμπο του μπαλονιού και μπου! Τα κονφετί εκτοξεύονται! 😀

Νομίζω μπορούν να επιβεβαιώσουν οι γείτονές μας από τα γύρω μπαλκόνια τις τσιρίδες, τα γέλια και τον ενθουσιασμό των παιδιών, ακόμη και τον δικό μου. Βεβαίως βεβαίως, μετά από αυτό πήραμε τους εκτοξευτές μας παρέα για παιχνίδι και στη θάλασσα!

Χεβ φαν μανούλα! 😉 Γιατί κατά βάθος το ξέρουμε κι οι δυο… εσύ θα παίξεις αν όχι περισσότερο, το ίδιο με τα παιδιά! 😀

9_1

Θα πεις στους φίλους σου να μπουν να διαβάσουν αυτό το άρθρο; Sharing is magic! 

 

Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στη στήλη μαμαδοblog τουΔΕΛΤΑmoms.Εδώ, μπορείς να δεις όλα τα παλαιότερα ΔΕΛΤΑmoms άρθρα μου.