Καλημέρααααααααααααα!!!!

Παρεάκι, δεν ξέρω τι αλλαγές έχεις στη ζωή σου αυτό τον Σεπτέμβρη, αλλά εγώ έχω κάποιες σπουδαίες.

Για παράδειγμα ο Στέφανος είναι πλέον μαθητής δημοτικού σχολείου! 🙂 Πρωτάκι με τα όλα του! Αλλά αυτά ΤΑ σπουδαία θα στα πω και θα στα δείξω αναλυτικά σε άλλη ανάρτηση.

Το δικό μου back2school είναι στον ifeelkid! 🙂 Με τα κορίτσια μου Βέρα και Κάλη και τον πιο υπέροχο ηχολήπτη τον Σταύρο μας! Είμαστεεεεε….οι mama colada και είμαστε ξανά εδώ! Από αύριο δηλαδή Τετάρτη! 😀

 

Αλλά έχουμε κι εκεί σπουδαίες αλλαγές!

Αλλάξαμε μέρα! Από Παρασκευή πήγαμε Τετάρτη.

Αλλάξαμε ώρα! Βασικά ζώνη! Είμαστε πλέον πρωινή εκπομπή 🙂 Θα εκπέμπουμε ζωντανά στις 11:00!!

DSC_0265

Αυτό πολύ μου άρεσε! Θα μας ακούς ακόμη πιο εύκολα. Από το σπίτι ή το γραφείο, από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή. Για μια γυναίκα που θέλει μια παρεούλα όσο κάνει τις δουλειές της, είναι ό,τι πρέπει αυτή η ώρα! Τετάρτη στις 11:00 λοιπόν!

DSC_0109

Αν το θες, θα μας βλέπεις κιόλας! Μάθαμε ότι θα έχουμε κάμερες όσο εκπέμπουμε και αυτό δεν ξέρω αν μου αρέσει πολύ (ντροπέεες), αλλά έχει την πλάκα του.

Εννοείται ότι παραμένει το chat στα must! Τι όμορφη στήριξη και δύναμη μας δίνατε την προηγούμενη σεζόν μέσω αυτής της κουβεντούλας! Σε περιμένουμε κι εκεί 😉

Διατηρούμε την φρεσκάδα μας, το μπρίο και την παρεΐστικη διάθεση, αλλά προσθέτουμε στα…υλικά της mama colada νέες στήλες! Νέες ιδέες και προτάσεις. Stay tuned!

DSC_0393

Όλα αυτά και ακόμη περισσότερα, ξέρεις…μπαίνουν σε σέικερ και βγαίνει το αγαπημένο μας κοκτέηλ. Μama colada λέμε! 🙂

Βέβαια, οφείλω να ομολογήσω ότι λίγο πριν ξεκινήσουμε προετοιμασίες, μια στεναχώρια την πήρα. Την πήραμε όλοι δηλαδή. Διότι η αγαπημένη μας Δήμητρα, το κορίτσι μας θα είναι πλέον εργαζόμενη σε καθημερινή βάση. Οι δικές της καθημερινές αλλαγές, θα την κρατήσουν μακριά από το μικρόφωνο, αν και θα είναι πάντα μια mama colada. Την έχουμε στην ομάδα με τον δικό μας άτυπο τρόπο. Για να καταλάβεις, ήταν μαζί μας τις προάλλες, όταν πήγαμε στο στούντιο για μια ηχογράφηση (σε λίγο εξηγώ). Οπωσδήποτε, την περιμένουμε για guest εμφανίσεις όποτε μπορέσει. Θα κάνουμε αίτηση στο boss να παίρνει ρεπό Τετάρτες. 😛

DSC_0302

Λίγες μέρες πριν μαζευτήκαμε όλοι μαζί για το πρώτο ραντεβού του Σεπτεμβρίου. Φιληθήκαμε, αγκαλιαστήκαμε, γυάλιζε το μάτι μας από χαρά, είπαμε με τον Κωνσταντίνο -τον ιδιοκτήτη του ifeelkid- τα νέα μας αλλά συζητήσαμε και τα νέα σχέδια του σταθμού! Θα είναι μια υπέροχη σεζόν, με περισσότερες εκπομπές, αγαπημένα πρόσωπα πίσω από τα μικρόφωνα και θεματολογία που απευθύνεται σε μωρά, παιδιά, εφήβους και γονείς! Το νέο πρόγραμμα του ifeelkid ξεκίνησε χθες 15/9. Μπες να τα μάθεις όλα αναλυτικά!

 

DSC_0069

Όταν ήρθε η ώρα να μπούμε στο στούντιο, είμασταν αντιμέτωπες με μια ολοκαίνουργια εμπειρία. Ξεκινούσε η ηχογράφηση για το ολόδικό μας σποτ! Το ραδιοφωνικό σποτ της εκπομπής μας! Τι να σου πω… το πόσο το ευχαριστήθηκα δε λέγεται! Να είσαι σε στούντιο (μαγεία #1), να ηχογραφείς σποτ για την εκπομπή σου (μαγεία #2), με τις συνοδοιπόρους σε αυτό που είναι φίλες σου (μαγεία #3) με έναν άνθρωπο που μας κάνει να αισθανόμαστε από την πρώτη εκπομπή πολύ καλά με αυτό που κάνουμε. Τον Σταύρο λέω (μαγεία #4). Να βρίσκεται εκεί για παρέα και στήριξη η Δημητρούλα (μαγεία #5).

Δεν φτάνουν όλα αυτά, είχαμε και μαγεία#6! Ακούει στο όνομα Απόλλωνας και ήταν ο φωτογράφος μας! Φίλος της Βέρας, που ήρθε στο στούντιο και μας έβγαλε όλες αυτές (και πολλές περισσότερες) τις καταπληκτικές φωτογραφίες που βλέπεις σε όλη την ανάρτηση!

DSC_0551

Θα μου επιτρέψεις παρεάκι να κλείσω με ένα τραγούδι που μιλάει για ένα sunshine girl. Οι mama colada έχουμε ήλιο στην καρδιά, αλλά το αφιερώνω κυρίως στην Δήμητρα! ♥

Έι! Μην ξεχαστείς…αύριο το πρωί Τετάρτη στις 11:00 εκπέμπουμε live! 😉

Θα πεις στους φίλους σου να μπουν να διαβάσουν αυτό το άρθρο;  Sharing is magic!