Ή Polaboy και τα μυαλά στα κάγκελα!  Αυτός ήταν ο τίτλος αλλά είπα να μη σε αηδιάσω, μπορεί να σε πετύχαινα την ώρα του φαγητού και μετά να σε έχανα δια παντός από αναγνώστη/ρια. Τότε συνετίστηκα. Polaboy Αγάπη Μου!

Πώς λέμε Polaroid Nostalgia; Αυτό! (Για να θυμούνται οι παλιοί αναγνώστες και να μαθαίνουν οι νεότεροι τα κολλήματά μου)

Περιδιαβαινόμουν αμέριμνη σε blogs, boards και πάει λέγοντας, κοιτούσα διάφορα φωτογραφικά κολπάκια με Polaroids, το ένα έφερε το άλλο και η μοίρα με έφερε μπροστά σε αυτό το ανεπανάληπτο προϊόν!

via polaboy.de

Υποκλίνομαι!

Συγκινούμαι! 😛

Γιγαντιαίες Polaroid Λάμπες!

Οι δημιουργοί του το χαρακτηρίζουν “η κορνίζα ενός μικρού κομματιού της αιωνιότητας” αφού μια στιγμή που αποτυπώθηκε σε μια φωτογραφία, “εγκλωβίζεται ” τόσο όμορφα για να σου υπενθυμίζει κάθε μέρα για το υπόλοιπο της ζωής σου ότι υπήρξε και κάτι σου χάρισε!

via polaboy.de

Ο σχεδιασμός ανήκει στη Γερμανία (το μόνο μελανό σημείο μέρες που διανύουμε χαχα), το πάχος είναι μόλις 20mm, με τεχνολογία LED και παρ’ όλο που δεν του φαίνεται είναι ξύλινο.

Δε σου είπα το καλύτερο! Η φωτογραφία μπορεί να αλλάζει πανεύκολα από το πλάι. Καλό είναι για να μη σε κουράζω τώρα με λεπτομέρειες να μπεις να δεις ό,τι θες.

Από τη χαρά μου δε σου είπα τα βασικά. 😛

Το πρωί έχεις σπίτι σου ένα υπέροχο έργο τέχνης και πολύ designάτο και το βράδυ αυτό το έργο τέχνης με άποψη και στυλ γίνεται λάμπα!

Η φωτογραφία μπορεί να είναι μία από τις πολλές που διαθέτει η εταιρεία στον κατάλογό της, μπορεί όμως να είναι δική σου! Στέλνεις τη φωτογραφία σε εκείνους και με τη σειρά τους αναλαμβάνουν να σου στείλουν ό,τι καλυτερότερο σπίτι σου!

Επίσης, το καλώδιο έχει στο εξωτερικό του ύφασμα και υπάρχει μια ποικιλία χρωμάτων για να επιλέξεις.

Μη με ρωτήσεις τιμές…δε λένε! Πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί τους. Τι το κρατάτε μυστικό ρε παιδιά;;; Νομίζατε δε θα το βρω; Και δεν προειδοποιείτε κιόλας! “Προσοχή: οι τιμές μας βλάπτουν σοβαρά την υγεία!”

Συνεχίζω μετά το εγκεφαλικό. 😀

Το brand Polaboy ανήκει στην εταιρεία LIGHTBOYS η οποία δε με αφήνει καθόλου ασυγκίνητη.

Στην ίδια λογική έχουν άλλες 2 σειρές προϊόντων

Την Lightwalls

via lightboys.de/?lang=en&loc=lw-product

και την Roof Top Lights

via lightboys.de/?lang=en&loc=rtl-product

Θα πεις στους φίλους σου να μπουν να διαβάσουν αυτό το άρθρο; Sharing is magic!