Θα μου πεις “γιατί καλέ και κρυφό και απωθημένο;” χα-χα θα πω.

Δε με έχεις ακούσει να τραγουδάω αγάπη μουυυυ, γι’ αυτό τα ρωτάς αυτά! Χμμ…άσε που πλέον δεν είναι κρυφό.

 

Όμως, δε θα ήταν τέλεια μια βραδιά αφιερωμένη στο καραόκε με καλούς (πολύ καλούς για την ακρίβεια) φίλους στο σπίτι;

Έτσι α. θα ξεφτιλιστείς μόνο μεταξύ ανθρώπων που σε δέχονται με τα ελαττώματά σου,

β. το μαγαζί που θα επισκεπτόσουν σε άλλη περίπτωση, δε θα σε πετάξει έξω για ηχορύπανση και ενόχληση στα διπλανά τραπέζια

Λέω να το οργανώσω, για να μου φύγει και η ντροπή, αφού μόνη μου θα προκαλέσω την τύχη μου 😀 Εξάλλου, θυμάμαι πάντα τη Cameron Diaz στην αξέχαστη σκηνή της ταινίας “Ο Γάμος Του Καλύτερου Μου Φίλου” και παίρνω θάρρος.

Εσύ αν έχεις καλή φωνή, θα έχεις άγχος μόνο για το τι θα φάτε…τυχερούλικοοοο

Τα βήματα για μια σούπερ διασκεδαστική βραδιά!!

Σκέψου ποιους θες να καλέσεις. Εγώ θα βάλω όρο στους καλεσμένους, να μην έχουν πάνω τους φωτογραφική μηχανή, βιντεοκάμερα ή κινητό. Θα γίνει έρευνα κατά την είσοδο και θα κατασχεθεί το όποιο απαγορευμένο υλικό. Όχι χρυσό μου, δε θα με δεις στο youtube!!!

Βρες τα κατάλληλα τραγούδια. Καλύτερα να έχεις λίγο βολιδοσκοπήσει την κατάσταση και τα κέφια και των υπολοίπων από πριν. Άλλος μπορεί να θέλει ρεμπέτικα, άλλος ’80s.

Αποφάσισε τι θα φάτε, τι θα πιείτε. Επειδή θα πέσει πολύ γέλιο, σκέψου κυρίως τι δε θα τους κάτσει στο λαιμό από τα γέλια καθώς θα μασάνε. LOL Εγώ κυρίως θα πιω, για να πάρω θάρρος. Ε, ρε γλέντια!

Ως οικοδέσποινα/οικοδεσπότης, μπορείς να ντυθείς ό,τι θες! Σα να είναι Απόκριες. Επιτρέπεται, μη σου πω επιβάλλεται, να σε δουν ως Elvis, Lady Gaga, Σάκη, Τάμτα και πάει λέγοντας.

Θα έχεις ανοιχτά παράθυρα; Ενημέρωσε τους καλούς σου γείτονες. Θα τα έχεις κλειστά; Θα σου πουν και αύριο καλημέρα, αλλά θα τους έχεις στερήσει μια βραδιά γέλιου. Τι να σου πω…θα το σκεφτώ κι εγώ. Αυτές οι αποφάσεις είναι τόσο δύσκολες. Αχ, τι περνάμε κι εμείς τα φάλτσα παιδιά! 😉

Δώσε αναμνηστικά δωράκια στους φίλους σου π.χ. ένα t-shirt με ατάκα- ορόσημο

Καλή διασκέδαση!!