Thanks God It’s Jack Sparrow’s Time! Αυτό που νιώθω άραγε το λεν ενθουσιασμό ή υπερβολική ευτυχία;

Μια αδυναμία στον Jack Sparrow την έχω…αν το καλοσκεφτείς παραπέμπει στο γνωστό άσμα που γράφτηκε από τα χεράκια της Ναταλίας Γερμανού “ο τέλειος άντρας, ο άντρας ο σωστός, ο πρόστυχος, ο έξυπνος, ο γοητευτικός” και ο τέλειος πειρατής θα προσθέσω εγώ! Διότι κ το χιουμοράκι του κάνει και περιπετειώδης είναι και ικανοποιεί την φαντασία μου, αφού μικρό κοριτσάκι περίμενα κι εγώ να έρθει να με σώσει ο δικός μου ιππότης πειρατής ! Α ναι, πάντα με έλεγαν παράξενο παιδί.

Το 4ο μέρος της σειράς ονοματίζεται ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ: ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΑ ΝΕΡΑ- 3D .

O Τζακ ως συνήθως μπλέκει σε περιπέτειες. Τυχαία;-δε νομίζω- συναντά μια γυναίκα από το παρελθόν, την Αντζέλικα (την οποία υποδύεται η Πενέλοπε Κρουζ).

Αλλά ο Τζακ, όπως κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του ξεκινάει τα σενάρια στο μυαλό του. “Η Αντζέλικα θέλει εμένα και την ανεπανάληπτη, ακαταμάχητη γοητεία μου ή επιθυμεί και ποθεί σφόδρα την ανακάλυψη της 
θρυλικής “Πηγή της Αιώνιας Νεότητας” ; ”  Υποθέτω ασχολήθηκε πολύ με το ζήτημα αυτό ο συμπαθέστατος κάπτεν, διότι κάτι “πήρε” το αυτί μου ότι  καταλήγει αιχμάλωτος του φοβερού και τρομερού Μαυρογένη (Ίαν Μακσέιν) – του κουρσάρου που τρέμουν όλοι οι πειρατές!

Στα μάτια του Τζακ, ωστόσο, η πανούργα Αντζέλικα φαντάζει πολύ πιο επικίνδυνη από τον διαβόητο αρχιπειρατή…χμμμ…γυναίκες…άντε να τις καταλάβεις!

Σπεύσε στους κινηματογράφους  για το 4ο μέρος της φοβερής σειράς των Πειρατών, αλλά να ξέρεις . Δεν σου υπόσχομαι ότι αυτό που θα δεις, θα σου αρέσει. Διότι αλήθεια πόσες φορές συμβαίνει μια τριλογία να έχει φανατικούς θεατές και θετικές κριτικές και τις 3 φορές; Πόσο μάλλον και τις 4…Βέβαια, αν είσαι αρσενικό με τα όλα σου, μην το σκέφτεσαι…πήγαινε.Αν μη τι άλλο θα απολαύσεις τις γοργόνες