Ακόμη μου ζητάει η Δωροθέα ετικέτες από τις προπέρσινες. Για εκείνη, για φίλους, για όποιον την ρώτησε “Α, πού τις βρήκες; Θέλω κι εγώ!”.

Ήταν μεγάλο το σουξέ, ομολογώ και παρ’ όλο που δεν τις βαρέθηκα, ήθελα και νέα φουρνιά. Εννοείται ότι και η μικρή ενθουσιάστηκε με την ιδέα!

Έφτιαξα λοιπόν 6 νέα σχέδια, τα οποία πολύ αγάπησα. Κυρίως, όταν τα εκτύπωσα! Νομίζω περισσότερο με ενθουσιάζει η ιδέα, ότι δεν έχω γραφιστικές γνώσεις, αλλά φτιάχνω κάτι στον υπολογιστή από το μηδέν. Ίσως, κάποια στιγμή να πρέπει να αποκτήσω και γνώσεις. Έστω λίγες. Απολαμβάνω πολύ αυτή τη διαδικασία, την “κάνω τη γραφίστρια, αλλά δεν είμαι.”. Καθόλου όμως δεν είμαι, γι’ αυτό και πάντα ζητώ την επιείκειά σου. 🙂

etiketa me onoma_bl1 (1)

 

Επιπλέον, είναι υπέροχο να ντύνονται τα τετράδια και τα βιβλία με ετικέτες που είναι του γούστου μου και κυρίως του γούστου του παιδιού. Πηγαίνουμε στα βιβλιοπωλεία και βλέπω τις ετικέτες του εμπορίου και καμαρώνω από μέσα μου ότι οι δικές μου είναι καλύτερες! Ψέματα, να πω; 😛

Μου αρέσει που αν τις εκτυπώσουμε σε χαρτονάκι, είναι έτοιμες για τα τετράδια, αν τις εκτυπώσουμε σε αυτοκόλλητο Α4 είναι ιδανικές και για τα βιβλία. Εμείς αυτό κάνουμε.

Το λατρεύω που ακόμη κι ο Στέφανος, στην προεφηβεία πλέον, τις ζητάει και τις “χαζεύει” χαμογελώντας. Θα μπορούσε σε αυτή την ηλικία να τις σνομπάρει εντελώς. Αλλά όχι.

Pastel Modern Web Designer Business Card (1)

 

Αυτό όμως που πραγματικά με ξετρελαίνει, είναι που με χαρά τις χαρίζουν στους συμμαθητές τους, όταν κάποιος δείχνει ενδιαφέρον.

Τέρμα οι βαρετές ετικέτες. Καλά, καιρό τώρα για εμάς και εσένα που εκτυπώνεις τα δωρεάν σχεδιάκια μου.

Δωροθέα Τρελοκοτσιδού (9)

 

Έχουμε τις δικές μας, τις μοιραζόμαστε μαζί σου και ευχόμαστε οικογενειακώς, μια υπέροχη σχολική χρονιά. Με φαντασία, με σπιρτάδα στο μυαλό, με διαύγεια και δίψα για εξέλιξη!

Κατέβασε το αρχείο με τα 6 νέα σχέδια για αγόρια και κορίτσια, εδώ. Εκτύπωσε όλα ή όσα σχέδια θες, όσες φορές θες! ΔΩΡΕΑΝ!

Κι αν θες να δεις και τις προπέρσινες- υπερφανταστικές, αν με ρωτάς!- κάνε κλικ εδώ.

Κι αν θες, να χαμογελάσεις, μπες να διαβάσεις – σε περίπτωση που την έχασες- τη συνέντευξη της Δωροθέας, που ως Δευτεράκι πια προτείνει και συμβουλεύει τους άλλους μαθητές, ειδικά τα Πρωτάκια τα παίρνει υπ’ ευθύνη της. 😀

Σε γλυκοφιλώ!

Θα πεις στους φίλους σου να μπουν να διαβάσουν αυτό το άρθρο; Sharing is magic!