Η Δωροθέα τρελαίνεται για τα τσαντάκια. Αν μπορούσε, θα τα αγόραζε όλα!

Η Δωροθέα τρελαίνεται για τους μονόκερους, τα ουράνια τόξα, τα παγωτά και τα roller skates, τα αυτοκόλλητα με τα οποία με “ντύνει” κανονικά, τα μαγιό και τη θάλασσα.

Κι εγώ τρελαίνομαι από το τίποτα να της φτιάχνω κάτι που να της αρέσει, κάτι που θα κάνει τα μάτια της να ανοίγουν από ενθουσιασμό!

Πριν λίγο καιρό, πηγαίνοντας να αγοράσω πλαστικούς φακέλους με κουμπί, από αυτούς που αποθηκεύουμε χαρτιά, φωτοτυπίες, αποδείξεις και σχολικές εργασίες βρήκα κάτι πανέμορφους σε παστέλ χρώματα και διάφορα μεγέθη. Ροζ και μέντα, απαλό κιτρινάκι και γαλάζιο…τους αγάπησα!

Δεν έχασα ευκαιρία. Τους αγόρασα και τους φύλαξα για κάποιο DIY τσαντάκι. Μετά τους ξέχασα. 🙂

Μιλώντας όμως με το σπλάχνο μου και κοιτώντας μαζί της σε ένα e-shop καλοκαιρινά προϊόντα, όλο χρώμα και στυλ, θυμήθηκα ότι καλοκαιρινό, όλο χρώμα και στυλ ήθελα να κάνω τον πλαστικό φάκελο.

Διάλεξα το ροζ, αυτό λατρεύει πιο πολύ από όλα τα χρώματα εκείνη και ξεκίνησα το project. Που πραγματικά, μεταξύ μας τώρα, με κλειστά μάτια φτιάχνεται.

Ο φάκελος, τα αυτοκόλλητα που επίσης είχαμε και ένα κολιεδάκι της από καλαμάκια, ήταν τα υλικά μου.

adiavroxo tsantaki1 (1)Ένα από τα καλά της δημιουργικότητας, είναι ότι τίποτα δεν πρέπει. Δεν πρέπει να είναι πολύπλοκο να φτιάξεις κάτι όμορφο που σου φτιάχνει τη διάθεση. Μπορεί να είναι, μπορεί όμως και να χρειάζεσαι τόσα απλά και λίγα υλικά. Girls just wanna have sun and fun! Τέρμα τα πρέπει. 😀

adiavroxo tsantaki 2 (1)Το σύνθημα δόθηκε, το πρώτο αυτοκόλλητο μπήκε και σε 3′ είχα έτοιμο το νέο τσαντάκι της Δωροθέας.

adiavroxo tsantaki3 (1)adiavroxo tsantaki 4 (1)adiavroxo tsantaki 5 (2)Κάλυψα το κουμπί με ένα όμορφο στρογγυλό αυτοκόλλητο. Πλάκα δεν έχει;

Και πέρασα το κολιεδάκι από καλαμάκια μέσα από τον φάκελο, ώστε να το κάνω κρεμαστό. Θα μπορούσα να το κολλήσω, αλλά επειδή ήθελα να διαλέγει η μικρή, πότε θα το έχει κρεμαστό και πότε όχι, αρχικά το άφησα έτσι. Στην πορεία, μου ζήτησε να της το κολλήσω.
adiavroxo tsantaki 6Καλό βγήκε;

adiavroxo tsantaki 7 (1)Έτοιμο για εξορμήσεις!

adiavroxo tsantaki 8 (1)

Τώρα που ψωνίζεις σχολικά, θυμήσου να πάρεις extra φακέλους. Φτιάξε κι εσύ τα τσαντάκια σας για μικρές και μεγάλες κυρίες, γεμίστε τα με σχέδια και χρώμα και have fun!

Η Δωροθέα κυκλοφορούσε με αυτό όλο το καλοκαίρι. Ήταν τέλειο για την παραλία, αλλά το έπαιρνε μαζί της σε βόλτες, ψώνια, παντού!

adiavroxo tsantaki 9 (1)

Λίγο πριν το πρώτο σχολικό κουδούνι της χρονιάς, επιβάλλονται τα καλοκαιρινά vibes. Εδώ είναι το καλοκαίρι εξάλλου! Καλό Σεπτέμβρη!

Θα πεις στους φίλους σου να διαβάσουν αυτό το άρθρο; Sharing is magic!

(Το άρθρο δημοσιεύτηκε πρώτη φορά στο μαμαδοblog του Δέλταmoms )