Είτε τρέχεις και δε φτάνεις, είτε σε έχει τυλίξει η αδράνεια  – πριν το καταλάβεις κιόλας-, το σύνθημα είναι ένα. Βγες από τη φούσκα!

Εννοώντας ότι, είτε χρειάζεται λίγο να ρίξεις ρυθμούς και να ασχοληθείς με κάτι που θα σε κάνει να νιώσεις ακόμη καλύτερα με τον εαυτό σου, είτε χρειάζεται να αναλάβεις δράση, να βγεις από το λήθαργο και να ασχοληθείς με κάτι που θα σε κάνει να νιώσεις ακόμη καλύτερα με τον εαυτό σου. Επαναλαμβάνομαι εξ’ ανάγκης. Επειδή έτσι κι αλλιώς όλοι οι δρόμοι εκεί οδηγούν. Στο να ασχοληθείς με κάτι, που θα σε κάνει να νιώσεις ακόμη καλύτερα με τον εαυτό σου. :p Ok, σταματάω 🙂

Η δημιουργία είναι ισχυρό -και υποτιμημένο να συμπληρώσω- φάρμακο. Επέλεξε μία από τις έξι ιδέες του σημερινού ποστ και συγκέντρωσε υλικά. Για μεσοβδόμαδα; Για Σαββατοκύριακο; Για την επόμενη Δευτέρα; Μια μικροσκοπική απόφαση είναι , πάρτην 🙂

Το ίδιο θα κάνω κι εγώ και έχω ήδη πλεονέκτημα γιατί πρόσεξέ με. Έκανα την έρευνά μου, τις επιλογές μου, έφτιαξα κολάζ, το αναβάθμισα κιόλας με γραφικά για τις ανάγκες του blog, έγραψα και το ίδιο το ποστ, έκανα και ένα bubble στικεράκι.

Που ρωτάει εύλογα… τι κρύβει στο κεφάλι του το ShareYourLikes; 

worthy to try blog sticker

Με λίγα λόγια, από τι παρακινούμαι αυτή τη βδομάδα; Τα worthy to try φτιάξ’το μόνος/η σου, επιλεγμένα από αγαπημένα blogs, ελληνικά και ξένα!

Η μαγική 6άδα DIYs-Worthy to Try:

Mexican Street Corn Cobs τα οποία αν και μεξικάνικα, έχουν στη συνταγή και φέτα! 🙂 Με ένα translate to English, μια χαρά θα μάθεις περισσότερα.

Vegan Χειροποίητη Σοκολάτα πολύ πιο απλή στην εκτέλεσή της από όσο νομίζεις

Εκτυπώσιμο Πάρτι Ψαρέματος, για πολύ παιχνίδι με τα παιδιά. Δε χρειάζεται καν πάρτι δηλαδή 🙂

Στέκες Από Τσόχα για τα κοριτσάκια μας, από τις Ανθομελένιες μου

Αποκριάτικη Στολή Ντόνατ. Βγάλε από την αποθήκη το σωσίβιο και πάρε από το τσαντάκι εκείνα τα εύκαμπτα ρόλει μαλλιών, γιατί ανοίγει το Τριώδιο σε λίγες μέρες! Έχουμε δουλειές!

Η Εντελώς, Παντελώς κι Ολοσδιόλου Ολόδική Σου Τράπουλα . Με όποια εικόνα ή φωτογραφία θες εσύ και μόνο εσύ. Μετά δε θα θες να χρησιμοποιείς άλλη τράπουλα στα παιχνίδια της παρέας!

Πώς σου φαίνονται οι προτάσεις μου; Από ποια λες να ξεκινήσεις; 🙂

6 diys worthy to try_ SYL Collage2

Πάντως, αν σου άνοιξα την όρεξη για περισσότερες ιδέες, εκτός από όοοολες αυτές που υπάρχουν σε αυτό εδώ το blog, μπορείς να με ακολουθήσεις και στο pinterest (κάνε κλικ!). Έχω πάνω από 15.000 pins, ε όλο και κάτι καλό θα βρεις! 😀 😉

Θα πεις στους φίλους σου να μπουν να διαβάσουν αυτό το άρθρο; Sharing is magic!