UPDATE 12/4/2016:

Οι συμμετοχές έκλεισαν και οι 5 νικήτριες των διπλών προσκλήσεων, είναι οι:

no2no1no4no5no3

Συγχαρητήρια κορίτσια! Στο e-mail σας θα λάβετε περαιτέρω ενημέρωση.

Όμως, οι εκπλήξεις δε σταματούν και γι’αυτό κληρώνουμε άλλες 5 διπλές προσκλήσεις!! Δηλώστε συμμετοχή  μέχρι την Πέμπτη 14/4/2016, το βράδυ 23:59 μέσω της σελίδας του ShareYourLikes.gr στο Facebook ή στο Instagram ή στο Twitter!

Καλή επιτυχία και πάλι! 🙂

————————————-

 

Καλημέρα, καλημέρα! Καλή βδομάδα και καλό μήνα κι από δω, αν και τα είπαμε χρωματιστά τις προάλλες! 🙂

Παρεάκι, ότι η καρδιά μου και το μυαλό μου και τα χεράκια μου, τρέφουν όλα ιδιαίτερα αγαπησιάρικα συναισθήματα για τη χειροτεχνία και κάθε τι δημιουργικό, το ξέρω και το ξέρεις. 🙂 Ότι κι ένα πολύ μεγάλο μέρος των φίλων αυτού του blog, έχετε την ίδια αγάπη ή έστω μια σχέση με τον κόσμο της χειροτεχνίας, κι αυτό το ξέρουμε both of us.

Το γνωρίζουν πολύ καλά κι άλλοι εκεί έξω, άνθρωποι, δράσεις και επιχειρήσεις με δημιουργική ματιά, όπως ο πολυχώρος για παιδιά “Hello kids”!

Πολύ πιθανόν να τους γνωρίζεις ήδη, αφού βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας και εκτός άλλων δράσεων, τα Σάββατα όλο και κάποιο δημιουργικό εργαστήρι για παιδιά λαμβάνει χώρα.

Το πιθανότερο όμως είναι να τους γνώρισες λίγο καλύτερα πέρσι, όταν πολύ πετυχημένα διοργάνωσαν το «1ο Φεστιβάλ Χειροτεχνίας για παιδιά και μεγάλους » στο Μέγαρο Μουσικής.

Οι άνθρωποι του Hello kids ευελπιστούν να καθιερώσουν ως ετήσιο θεσμό την διοργάνωση του θεματικού αυτού διημέρου. Οπότε, φέτος ξανάβαλαν μπρος το μεράκι τους και τις ιδέες τους! 🙂

festival-xeirot-1000

 

Το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 το «2ο Φεστιβάλ χειροτεχνίας για παιδιά… μα και μεγάλους», θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Caravel, στην αίθουσα Ιλισός.

Κύριος στόχος και του 2ου Φεστιβάλ Χειροτεχνίας είναι η ανάδειξη της δημιουργικότητας των παιδιών, η ευαισθητοποίησή τους στην τέχνη, η καλλιέργεια της συλλογικής προσπάθειας και της εικαστικής έκφρασης μέσα από μία ποικιλία ιδιαίτερα προσεγμένων εργαστηρίων, σχεδιασμένων με γνώμονα ένα βασικό χαρακτηριστικό: την ανάγκη μικρών και μεγάλων να δημιουργούν.

Βασική επιδίωξη του Hello kids είναι να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερες προτάσεις για την ανάδειξη και δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου μας μέσα από δραστηριότητες στις οποίες μπορεί να συμμετάσχει όλη η οικογένεια.

Φωτογραφίες από το 1ο Φεστιβαλ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑΣ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ 2015-ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ SCRABOOKING

Φωτογραφίες από το 1ο Φεστιβαλ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑΣ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ 2015-ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣι

Στο Φεστιβάλ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας θα λειτουργούν:

-Εργαστήρια, όπου θα μπορούν μικροί και μεγάλοι να φτιάξουν την δική τους κατασκευή υπό την καθοδήγηση έμπειρων παιδαγωγών.

-Παρουσιάσεις ανά μισάωρο, όπου θα γίνεται θεωρητική προβολή των βασικών σταδίων μιας τεχνικής από εκλεκτούς προσκεκλημένους

-Workshops

Πιο συγκεκριμένα τα ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ που θα λειτουργήσουν στο 2ο Φεστιβάλ Χειροτεχνίας είναι τα παρακάτω:

1.Εργαστήρι Λαμπάδας

2.Εργαστήρι Ψηφιδωτού

3.Εργαστήρι Decoupage

4.Εργαστήρι Shrink plastic και

5.Εργαστήρι Ζωγραφικής με διάφορες τεχνικές

Παράλληλα με το Φεστιβάλ Χειροτεχνίας θα λειτουργήσουν:

-Μεγάλη έκθεση παιδικού βιβλίου σε συνεργασία με πολλούς εκδοτικούς οίκους

-Εκθετήριο λιανικής πώλησης λαμπάδων και υλικών χειροτεχνίας

 Το ShareYourLikes.gr έχει τη χαρά και την τιμή να είναι χορηγός επικοινωνίας αυτής της εκδήλωσης και φυσικά θα είμαι εκεί. Ίσως με πετύχεις σε διαδρόμους και εργαστήρια με τα παιδιά μου. 🙂

Το αναλυτικό πρόγραμμα του διημέρου και πληροφορίες για τα εισιτήρια, θα τα βρεις εδώ.

Όμως, έχεις τη δυνατότητα να κερδίσεις μία από τις 5 διπλές προσκλήσεις του σημερινού διαγωνισμού!

Οι προσκλήσεις αφορούν το σύνολο του διημέρου και περιλαμβάνουν την είσοδο, τη συμμετοχή και στα 5 εργαστήρια, καθώς και όλες τις παρουσιάσεις της εκδήλωσης! 

Για να δηλώσεις συμμετοχή και να διεκδικήσεις μία από τις προσκλήσεις, απαιτείται η συμπλήρωση της παρακάτω φόρμας, η υποβολή της οποίας σημαίνει αυτομάτως και αποδοχή των όρων του διαγωνισμού:

[contact-form-7 404 "Δεν βρέθηκε"]

Όροι διαγωνισμού:

1.To blog ShareYourLikes.gr σε συνεργασία με το Hello Kids διοργανώνει Διαγωνισμό για 5 διπλές προσκλήσεις στο 2ο Φεστιβάλ Χειροτεχνίας που διοργανώνεται το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Απριλίου 2016.

2. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν φυσικά πρόσωπα, άνω των 18 ετών. Επειδή οι προσκλήσεις αφορούν και σε παιδιά, τη δήλωση συμμετοχής κάνουν στο όνομά τους οι γονείς ή κηδεμόνες αυτών.

3. Ο διαγωνισμός θα είναι σε ισχύ έως και τις 10/4/2016 ώρα 23:59μ.μ.

4. Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που αποστέλλονται έως τη λήξη του διαγωνισμού, δηλαδή μέχρι τις 10/4/2016 ώρα 23:59μ.μ. Συμμετοχές που θα υποβληθούν εκπρόθεσμα δεν θα συμπεριληφθούν στην κλήρωση. Επίσης, κάθε συμμετοχή είναι αποδεκτή, εφ’ όσον έχουν συμπληρωθεί και τα 3 πεδία της φόρμας, με αληθή στοιχεία. Κάθε διαγωνιζόμενος έχει δικαίωμα μόνο μίας συμμετοχής.

5.  Η ανάδειξη των τυχερών θα γίνει τη Δευτέρα 11/4/2016 μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και θα κληρωθούν πέντε (5) νικητές που κερδίζουν από μία δωρεάν διπλή πρόσκληση για το Φεστιβάλ. Περιλαμβάνει τη συμμετοχή σε όλα τα εργαστήρια και τις παρουσιάσεις του 2ημέρου, σύμφωνα με το πρόγραμμα. Οι νικητές θα δημοσιοποιηθούν στο blog και στη σελίδα του ShareYourLikes.gr στο facebook. Όλοι οι τυχεροί θα ενημερωθούν στο email που έχουν καταχωρήσει στη φόρμα συμμετοχής.

6. Μετά το τέλος του διαγωνισμού και την ειδοποίηση των τυχερών, το ShareYourLikes απαλλάσσεται από οποιαδήποτε ευθύνη σχετικά τη χρήση του δώρου.

7. Το ShareYourLikes έχει το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συμμετοχής ή να ακυρώσει τον Διαγωνισμό, αν παραστεί σπουδαίος λόγος.

8. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό, σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής.

Αν θες, να ενημερωθείς εύκολα και άμεσα για την ανάδειξη των τυχερών και νεότερα για το Φεστιβάλ, μπορείς να κάνεις like στη σελίδα του ShareYourLikes, εδώ και στη σελίδα του Hello kids εδώ.

Καλή επιτυχία! 🙂

Θα πεις στους φίλους σου να μπουν να διαβάσουν αυτό το άρθρο;  Sharing is magic!♥