Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα!

Μα τι κρύο, τι μουντός ουρανός, πόσο μου αρέσει! Μη με ρωτάς γιατί, τι έχω πάθει και αγαπώ φέτος ακόμη και όλα τα σύννεφα του κόσμου! Το παιδί του ήλιου, σε διαδικασία μετάλλαξης! 🙂

Θα μου πεις βέβαια, αν δεν πλησίαζαν τα Χριστούγεννα θα ένιωθα έτσι; Ε, την κάνουν τη δουλίτσα τους οι γιορτές. Αν και στο σπίτι μας δεν έχουμε στολίσει ακόμη.

FAVORITE TIME OF YEAR

Έχω εκεί τις κούτες, τα στολίδια, όλα σχεδόν να περιμένουν. Το δέντρο όμως, δε λέει να βγει από την αποθήκη. Ε, και; Προσμονώ τις γιορτές, ακούμε με τα παιδιά χριστουγεννιάτικα τραγούδια, μπαίνουν οι διακοσμητικές πινελιές, αλλά δεν το θέλησα μέχρι στιγμής όλο το πακέτο.

Τώρα για να είμαι απόλυτα ειλικρινής ένα δεντράκι το έχουμε στολίσει.

 

Μπορεί να είναι αλλιώτικο, να είναι designάτο, να είναι minimal, να κουβαλά λίγο Σκανδιναβικό αέρα, αλλά δεντράκι είναι οπωσδήποτε!

Το έφτιαξα πριν λίγο καιρό με αφορμή το νέο τεύχος του Cook, Craft, Create και πόση αδυναμία του έχω, δε λέγεται!

Είναι ιδιαίτερο στην απλότητά του, είναι πανάλαφρο και «ξεγελά» το μάτι. Αμέ, αμέ! Μοιάζει με ξύλινο αν και δεν είναι! Έχει ραφάκια και στολίζεται μοναδικά! ♥

ccc_minimal xmas tree2

Δε μπορώ να μην αναφέρω πόσο έχω ξεσηκωθεί με το νέο τεύχος που έφτιαξε η blogοπαρέα μας!

Πριν 1 χρόνο ξεκινήσαμε δειλά δειλά και να τώρα που έχουμε εξελιχθεί, που γινόμαστε όλο και καλύτερες! Μπήκαν στην παρέα νέα άτομα και η μία παρασύρει τελικά την άλλη δημιουργικά.

Έτσι, εκεί που παραπονιόταν η καθεμιά μας για τον πιεσμένο χρόνο και το τρέξιμο μας ως μαμάδες, τσουπ! Να, τα διπλά θέματα! Ναι σου λέω! Αυτό το τεύχος είναι διπλό, χορταστικό! Έχει χρώμα, μυρωδιές και ατμόσφαιρα αγάπης! Γιορτής και χαράς! Να το ξεφυλλίσεις οπωσδήποτε!

cook craft create christmas 2014

Όλα τα κορίτσια, η ομάδα μας «πετάει» με τα θέματα και δε θα αργήσεις να το διαπιστώσεις, όσο θα διαβάζεις.

Χιονάνθρωποι και μπισκότα, κορμοί και pancakes, στεφάνια και μικροσκοπικά χωριουδάκια, δεντράκια και στολίδια και ένα σωρό άλλες ομορφιές!

Το δικό μου δεύτερο θέμα είναι μια εναλλακτική φάτνη. Τέλεια για παιδικό δωμάτιο, ταιριαστή όμως σε όλο το σπίτι! Τη δική μου την έβαλα στο χώρο της τραπεζαρίας.

FATNH STO KLADI

 

Επηρεασμένη σαφώς από το περσινό μου θέμα στο περιοδικό, που ήταν και πάλι φάτνη και δεν ήθελα να τη μαζέψω όταν τέλειωσαν οι γιορτές!

 

1461503_826774864041586_5774812146425207999_n

 

Θα σε αφήσω κάπου εδώ για δύο λόγους.

Από τη μια φτιάχνω το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης το οποίο έχει δουλειά το ατιμούλι!

advent calendar loading

Από την άλλη, θέλω να σε αφήσω, να πάρεις ιδέες από το περιοδικό, να περιηγηθείς στο blog της ομάδας , αλλά και στη σελίδα μας στο facebook. Διάλεξε ό,τι σε χαλαρώνει και σε γεμίζει έμπνευση! Τρόποι υπάρχουν. 😉

Ho, ho, ho! 🙂

Θα πεις στους φίλους σου να μπουν να διαβάσουν αυτό το άρθρο;  Sharing is magic!