Καλημερίζω με τους κόκορες το παρεάκι μου! 🙂

Είπα να σου κάνω Κυριακάτικη έκπληξη! Κερνάω πρόταση με γεύση, πρόταση γεμιστή.

Πρόταση που είναι ιδανική για πρωινό, ιδανική για απογευματινό γλυκό, ιδανική για κάθε μικρή λιγούρα 24 ώρες το 24ωρο!

Το βασικό υλικό είναι 1! Ψωμί του τοστ. Αυτό το ταπεινό 😉

Από κει και πέρα μπορείς να παίξεις με όσα εσύ έχεις και θες

Κοίτα πόσο απλό είναι. Φτιάχνεται γρηγορότερα από όσο διαβάζεται! χιχι

 

Αρχικά θα κόψεις από τα ψωμάκια τις κόρες, αν αυτές υπάρχουν

rolakia-glyka-me-psomi-tost1

Με έναν πλάστη (ναι…), ανοίγεις τη φέτα. Έτσι θα γίνει πιο λεπτή και πλατιά

rolakia-glyka-me-psomi-tost2

Ξεχωρίζεις από τα ντουλάπια σου και το ψυγείο τα υλικά της γέμισης. Αυτοσχεδίασε

rolakia-glyka-me-psomi-tost-ylika

Τα δικά μου αυτή τη φορά ήταν:

Βιολογική Μαρμελάδα Ροδάκινο

marmelada-rodakino

Σοκολάτα Στρατσιατέλα

sokolata-stratsiatela

Φυστικοβούτυρο («έκλεβα»! μιαμ μιαμ)

fystikovoutiro

Κανέλα

kanella

Τυρί Κρέμα που είχα αναμείξει με Ζάχαρη Άχνη

tyri-krema-me-zaxari-axni

Σταφίδες

stafides

Καραμέλα Γάλακτος που προστέθηκε στην πορεία…my little bliss για την ημέρα! 😉

Μίγμα ζάχαρης-κανέλλας για το πασπάλισμα!

Η διαδικασία είναι τόσο απλή που γίνεται παρέα με τα παιδιά

Χρησιμοποιείς για το γέμισμα τα υλικά σε όσους συνδυασμούς θεςτυρί κρέμα με καραμέλα γάλακτος, φυστικοβούτυρο με σταφίδες, τυρί κρέμα με μαρμελάδα, τυρί κρέμα με κανέλα, σοκολάτα στρατσιατέλα μόνη ή με κάποιο από τα υπόλοιπα υλικάδεν υπάρχουν οδηγίες. Μόνο το δικό σου γευστικό γούστο

rolakia-glyka-me-psomi-tost4

rolakia-glyka-me-psomi-tost4_1

Γεμίζεις τη φέτα του τοστ και την κάνεις ρολάκι. Προφανώς δεν μπορείς να βάλεις μεγάλη ποσότητα και σίγουρα τα κομμάτια σοκολάτας πρέπει πρώτα να τα τεμαχίσεις όσο παραπάνω μπορείς-θες

rolakia-glyka-me-psomi-tost4-5

Βάζεις σε ένα τηγάνι λίγο βούτυρο και ξεκινάς σε μέτρια φωτιά να ψήνεις τα ρολάκια. Έως ότου ροδίσουν-χρυσίσουν από όλες τις πλευρές. Γίνονται γρήγορα, οπότε να είσαι από πάνω

rolakia-glyka-me-psomi-tost5

Όταν τελειώσεις, βουτάς το κάθε ρολό ζεστό στο μίγμα ζάχαρης-κανέλλας

rolakia-glyka-me-psomi-tost6

Απολαμβάνεις αμέσως, γιατί δεν κρατιέσαι! 🙂

Είναι στα καλύτερά του ζεστό, τρώγεται όμως ευχάριστα και κρύο

rolakia-glyka-me-psomi-tost7

Το απίθανο είναι ότι δεν νιώθεις πως τρως ψωμί του τοστ! Καθόλου!

rolakia-glyka-me-psomi-tost 8

Γεμίζεις κι ένα βάζο με πορτοκαλάδα, δίνεις επιπλέον χρώμα με το καλαμάκι…

prwino-rolakia-glyka-pswmi-tost

…και το πιο νόστιμο,ελαφρύ πρωινό-δεκατιανό-απογευματινό σνακ-επιδόρπιο σε κάνει να χαμογελάς για τα απλά! 😉

rolakia-glyka-me-psomi-tost 9

Να σηκώσουν τα χέρια όσοι φάνε σήμερα ρολάκια σαν κι αυτά! Γίνονται και αλμυρά 😉

Καλή, υπέροχη Κυριακή και ακόμη καλύτερη βδομάδα να έχεις! Με την απαραίτητη νεραϊδόσκονη, μυστική συνταγή του ShareYourLikes, συσκευασμένη σε ένα εργαστήριο με τόνους έμπνευσης και πούδρα αγάπης 😉 😉 ♥

Θα πεις στους φίλους σου να μπουν να διαβάσουν αυτό το άρθρο;  Sharing is magic!

Share Your Likes OnEmail to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+