Ναι…είναι γεγονός! Η 2η αναδρομή στα αγαπημένα μου άρθρα του προηγούμενου μήνα, θα γίνει εδώ παρέα με σένα, γραμμή- γραμμή! Αν θες να διαβάσεις την πρώτη αναδρομή που κάναμε για τα άρθρα του Ιανουάριου, πετάξου εδώ…σε περιμένω 🙂

Θα σου πω ποια είναι αυτά που αγάπησα περισσότερο, αν και όλα παιδιά μου είναι (πάντα ήθελα να το πω αυτό! :P)

Φεβρουάριος…Μήνας που ήταν ερωτευτήκαμε τρελά!

Ναι, ήταν εμπνευσμένη φέτος η ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου για όλα τα ερωτευμενάκια με ιδέες φοβερές! Αλλά ότι ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας έρωτας το είχα πει και δείξει νωρίτερα! Ερωτεύτηκαν άπαντες τη μέρα εκείνη! 🙂

Είπαμε να πετάξουμε ό,τι μας βαραίνει και δυσκολευτήκαμε. Οπότε, πετάξαμε ένα υπέροχο αερόστατο και τους πιο πρωτότυπους χαρταετούς!

Ιδανικές ιδέες για αυτή την εποχή του χρόνου που θες το αεράκι αλλά και τον ήλιο να σε ζεσταίνει λίγο! 😉

Με ή για τα παιδιά φτιάξαμε και άλλα καλούδια!

♥Ένα ακαταμάχητο τερατάκι από κουτί χαρτομάντηλων μπήκε στο δωμάτιο και διώχνει τα βράδια ό,τι τα φοβίζει 😉 ♥Μερικά γραβατάκια και βραχιόλακια μεταμόρφωσαν τα ζουζουνάκια μας σε μικρούς κύριους και μικρές κυρίες! ♥Ε, κάπου έπρεπε να φιλοξενηθούν όλα αυτά και η ντουλάπα δεν είχε χώρο…οπότε φτιάξαμε μια καταπληκτική γκαρνταρόμπα!

Φυσικά, μοιράστηκα μαζί σου λεπτομέρειες και πινελιές του προσωπικού μου χώρου. Ένα Ποίημα Στο Μπάνιο, ένα κερί που μεταμορφώθηκε με την τεχνική decoupage και οι αγαπημένες μου γωνιές για τα 1.000.000 κοσμηματάκια μου! Ή αλλιώς Stylish Τρόποι Να Οργανώσεις Τα Κοσμήματά Σου!

Τι να πω για την έμπνευση που αντλήσαμε από τη μουσική! Έκανε κατάληψη στο σπίτι.

Μετά από αυτό πώς να μην υλοποιήσεις μούρλια ιδέες! Όπως τις…σπιτικές διακοσμητικές ταινίες, ένα υπέροχο γκλαμουράτο βραδυνό τσαντάκι κι ένα πολυέλαιο θεϊκό!

♥Πώς να μην ετοιμάσεις λαχταριστά Nutella Σάντουιτς για να γεμίσεις τους DIY δίσκους σερβιρίσματος!

♥Με ένα Fortune Cookie θα κλείσει όμορφα και τυχερά η μέρα ♥ Τόσο ώστε να αναθαρρήσεις και να πεις “Ελλάδα, άναψε τα φώτα!”

Πάει, τέλειωσε και αυτή η αναδρομή στα καλύτερα του μήνα! Ραντεβού για flashback τον Απρίλη!

Θα πεις στους φίλους σου να μπουν να διαβάσουν αυτό το άρθρο; Sharing is magic!