Το φθινόπωρο είναι μια εποχή που μου…τη σπάει 😛 Γίνομαι μπορείς να πεις ο Γκρινιάρης και θέλω να τη στρουμφίσω, να φέρω την Άνοιξη εδώ και τώρα. 😀

Φέτος όμως, δεν ξέρω, κάτι γίνεται ρε παιδιά και το λατρεύω όλο και περισσότερο. Ξαφνικά, θέλω φθινοπωρινό σκηνικό γύρω μου σε μικρές και μεγάλες δόσεις.

Όσο λοιπόν το ματάκι μου δεν έβλεπε και πονούσε, σκέφτηκα…να διαβάσω δε μπορώ, να δω τηλεόραση τσου, να μπω στον υπολογιστή α πα πα πα, να βγω έξω με ενοχλούσαν όλα τα φώτα, ε “τα πήρα” κι εγώ στο κρανίο και έβγαλα τα βάζα από το ντουλάπι. Κάποια από αυτά δηλαδή, γιατί έχουμε κι άλλα project στη σειρά.

Το τσουβαλέ του πάει πολύ!

Έκοψα ένα κομμάτι από τσουβάλι (που ούτε που θυμάμαι πού το βρήκα), προμηθεύτηκα χοντρό σπάγγο, έψαξα και τα είδη ραπτικής στο συρτάρι και βρήκα 2 μπεζ κουμπιά σε διαφορετικά μεγέθη. Από κοντά, όπως πάντα εξάλλου, είχα το όπλο μου, τη θερμοκόλλα και το αποτέλεσμα έφερε πιο κοντά τον χειμώνα! 🙂

Σαλιγκαράκι στο τζάκι

Ένα μικρό βαζάκι από πάστα ελιάς, ένα αποξηραμένο τριανταφυλλάκι, λίγος σπάγγος και ένα σαλιγκαράκι εκπέμπουν…φυσική κομψότητα!

Η γωνίτσα στο τζάκι του ανήκει!