Γιατί πώς να μην ερωτευτώ καλό μου όταν ανανεώνομαι; Έχω ερωτευτεί την ιδέα ότι θα μεταμορφώσω το σπίτι μου χωρίς να περάσω από κανένα πολυκατάστημα ή αλλιώς “πολυμάδημα “, διότι θα με μαδούσαν…με πιάνεις, ε;

I’m sure, definitely and with no doubt (όλα μαζί 3.100 να τα αφήσω;;;) ότι κι εσύ ευρουλάκια ψάχνεις, ευρουλάκια δε βρίσκεις. Οπότε άραξε και θαύμασε.

Καλέ μη δαγκώνεις…είναι αμαρτία!

Καλά, θα έχεις αυτή την υπέροχη εικόνα στο σαλόνι σου και θα πέσεις να τη φας;;;

Επεξηγήσεις δε χρειάζεται. Είναι τόσο απλό, όσο φαίνεται. Τέλεια ιδέα με μήλα ειναι και αυτή που θα δεις εδώ

via bhg.com

Να κεράσουμε ένα καρυδάκι, ένα κουκουναράκι, ένα φοντάν;

Καταπληκτική παλέτα χρωμάτων, υπέροχη αίσθηση και ατμόσφαιρα! Όλο αυτό το αντικέ ύφος που δίνουν οι μεταλλικοί δίσκοι, είναι πολύ vintage και μου αρέσει! Αν οι βάσεις και οι δίσκοι που έχεις θέλουν ανανέωση, ευκαιρία είναι να τα βάψεις με ένα σπρέι που θα δώσει αυτό το αποτέλεσμα. Αυτοσχεδίασε !

via bhg.com

Παράθυρο έμπνευσης!

Φτιάξε μικρά στεφάνια, σαν αυτά της φωτογραφίας! Λίγα υλικά από τη φύση, κόλλα και σπάγγος αρκούν! Τέρμα στη μουντή τσιμεντένια θέα.

via bhg.com

Minimal και Chic!

Πανέμορφο; Είναι ό,τι πρέπει και για το δικό μου τζάκι ;P

via homegoods.com

Το τραπέζακι του οικολόγου

Πιο τέλειο τραπεζάκι για μένα δεν υπάρχει! Είναι τόσο…Σοφία 🙂

Μπορεί να σου κοστίσει μια περιουσία αν το αγοράσεις…ή μπορείς να αφιερώσεις λίγο χρόνο και ελαχιστότατα χρήματα να το φτιάξεις μόνο σου…μόνο ένα σκαμπό θα αγοράσεις, για να κρατήσεις τα πόδια του… και αυτά αν δεν έχεις ήδη κάποιο σκαμπό, που δε χρειάζεσαι.

via re-nest.com

Κλαδιά…ακαταμάχητα!

Μάζεψε κλαδιά από τη φύση, πλέξε ανάμεσά τους μερικά φωτάκια, κρέμασέ το και τέλος διακόσμησε με ό,τι σε εμπνέει…έτοιμη η φθινοπωρινή γωνίτσα!

via franciskasvakreverden.blogspot.com