Έχω καιρό τώρα εμμονή μαζί του και όχι άδικα. Τώρα που το καλοκαιράκι, σου κλείνει το μάτι και θες να νιώθεις και να είσαι μια θεά, αυτό το λάδι Nuxe μπορεί να γίνει αν το θες το αυτοκολλητάκι σου.

Οι απαραίτητες συστάσεις για αρχή…Ξηρό λάδι ενυδάτωσης και λάμψης σε σπρέι. Η μοναδική του σύνθεση με 30 φυτικά έλαια και βιταμίνη Ε, θρέφει, επιδιορθώνει και απαλύνει πρόσωπο, σώμα και μαλλιά.

Σύμφωνα με την εταιρεία, είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος . Εγώ να ξέρεις έχω μικτή επιδερμίδα και μου ταίριαξε μια χαρά.

Το δικό μου feedback, μετά από μήνες χρήσης…

Μυρίζει φα ντα στι κά, απορροφάται γρήγορα (δε χρειάζεται καν να είναι στεγνό το δέρμα),  αφήνει μια διακριτική αίσθηση γυαλάδας και λάμψης. Ενυδατώνει τέλεια και τους θερινούς μήνες αντικαθιστά με άριστα το άρωμά σου.  Χρησιμοποίησέ το μετά από κάθε ντους (και όχι μόνο) και θα δεις που ο καλός σου, δε θα παίρνει τα χέρια του από πάνω σου!

Προσωπικά, ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ τον χειμώνα, που ήθελα κάτι αρκετά ενυδατικό, αλλά όχι body butter και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη.

Χμμ…τώρα θυμήθηκα ότι το προϊόν είναι διαθέσιμο και σε πιο summer mood…με πέρλες μαργαριταριού για πιο χρυσαφένια λάμψη.

 

Θα το βρεις στα φαρμακεία και αν θυμάμαι καλά τα 100ml είχαν περίπου 28€.