Tea time?…Δε νομίζω

Αυτή την ιδέα την έχω δει πολλούς μήνες πριν. Τώρα όμως που γνωριστήκαμε, θέλω να τη μοιραστώ μαζί σου. Γιατί ξέρω από πρώτο χέρι ότι το πρωί που τρέχεις να ετοιμαστείς για το γραφείο, είναι τρελό “σπάσιμο” να λείπει το ένα σκουλαρίκι από το ζευγάρι που θες οπωσδήποτε να βάλεις. Ή να σε περιμένει ο καλός σου και για άλλη μια φορά να σε ακούει να του λες “Άργησα λίγο, αλλά είχαν μπλεχτεί μεταξύ τους τα 1132 κολιέ με λεπτή αλυσίδα που έχω”.

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μερικά φλυτζάνια και τα πιατάκια τους, vintage κατά προτίμηση. Στρώσε στη βάση του συρταριού βελούδο για υπέροχη αίσθηση πολυτέλειας και τα κοσμηματάκια σου μόλις βρήκαν σπίτι.

I love full και κάργα την πρωτοτυπία της ιδέας, τον ρομαντισμό και την κομψότητα που χαρακτηρίζει αυτή την εικόνα. Ακόμη περισσότερο μου αρέσει που η λύση σε αυτό το μικρό πρόβλημά μας κορίτσια είναι ανέξοδη, είναι vintage, άρα θα την έλεγα και ανακυκλώσιμη, αλλά και ένας τέλειος τρόπος να αναδειχθούν τα σερβίτσια της μαμάς, της πεθεράς, της γιαγιάς. Τέρμα η γλυκιά τους γκρίνια ότι τα “έφαγε” το σκρίνιο!

Την ιδέα και τη φωτογραφία τις βρήκα από τη Martha Stewart